Víz Világnapja a Lukács fürdőben

Forrás: turizmus.com

 2019. március 21. 11:57

Március 22-én, a Víz Világnapja alkalmából pezsdítő programok várják a vendégeket Budapest történelmi fürdőiben, korosztálytól függetlenül.

A programok központja a Szt. Lukács Gyógyfürdő. Idén is hangsúlyos szerepet kap az egészség és a szépség, a Big Ben Teaház, a Borza Szappan Manufaktúra, a Dinax, az Omorovicza és a Súlyfelejtő Klub szakértői kóstolókkal, kedvezményekkel és tanácsadással várják a vendégeket.

A programok központja a Szt. Lukács Gyógyfürdő

Fotó: www.budapestgyogyfurdoi.hu

A jeles nap alkalmából a látogatók megismerkedhetnek a fürdő kulisszatitkaival. Két alkalommal látványos szinkronúszás produkcióban gyönyörködhetnek, a Masters világbajnokok mutatják be tudásuk legjavát. 17 órától Carl Oh és Mr Fiel víz inspirálta jazz-world-afro-zöldfoki-szigeteki-dub muzsikáikkal fokozzák a hangulatot.

Ezen a napon a Lukács fürdőben 20 százalék kedvezménnyel vásárolhatók meg a gyógyvizet és gyógynövénykivonatot tartalmazó Budapest Spas kozmetikai termékek.

Több helyszínen ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket.

Fotó: www.budapestgyogyfurdoi.hu

A Széchenyi, Gellért és Lukács fürdőkben idén is ingyenes vezetésekkel fogadják az érdeklődőket, akik részt vehetnek a látogatás utáni helyszíni „Víz-kvíz” játékban. A helyesen válaszolók fürdőbelépőket nyerhetnek. A fürdőkben a vezetett séták regisztrációhoz kötöttek.