Eladó ingatlan, táborhely Baranya megyében

Forrás: turizmus.com

 2020. július 06. 13:50

Magyarhertelend településen, a Termálfürdő közvetlen közelében található táborhely eladó.

Az ingatlan szilárd burkolatú útról közvetlenül megközelíthető, önállóan forgalomképes.

Az ingatlanhoz tartozó telek mérete 3551 négyzetméter. A telek összközműves, kerítéssel kerített, rendezett, enyhén lejtős területen található. A telken összesen 8 épület áll, amelyek könnyűszerkezetes építési móddal épültek, fa szerkezetűek, magas tetős, hullámpala-fedéses szállásadó épületek.

Az épületekben a jelen állapot szerint 55 fő elhelyezése lehetséges, részben emeletes ágyakkal. Az épületek közepes állapotúak, melegvíz-ellátásukat villanybojler biztosítja. Nem fűtöttek, csak szezonális működésre alkalmasak.

A főépület hagyományos módon épült, tégla falazatú, alagsori részen tároló és iroda, a földszinti részén a konyha-étkező és vizesblokk található. Az épület karbantartott. A főépület szintén fűtetlen, a melegvíz-ellátást villanybojler szolgáltatja. A konyha-étkező a tábor létszámára méretezett. A telken további 2 épület áll, melyben jellemzően raktározási funkció biztosított. A fentiek alapján a tábor szobaszáma: 11 db. Az ingatlanon végzett tevékenységre a működési engedély rendelkezésre áll.

Az ingatlan bejáratával szemben található a Termálfürdő és Szaunapark Magyarhertelend, amely Baranya megye és Dél-Dunántúl legváltozatosabb, természeti értékeiben leggazdagabb vidékén, a Mecsek-Hegyhát Üdülőkörzetben van. A 3 hektáron fekvő élmény- és termálfürdő egész évben, az árnyékos, szép strand a gyógykerttel szezonálisan várja az idelátogatókat.

További információ: Zámbori Péter, +36 70 682 6268 vagy http://www.kumania.hu/kumania_hirek/hertelend-elado

(X)