Fantasztikus Qatar Airways ajánlatok augusztus 29. és szeptember 5. között

Forrás: turizmus.com

 2016. augusztus 31. 10:46

A Qatar Airways hihetetlenül népszerű Travel Fesztivál promóciója újra itt van, mesés árakat kínálva a világ utazóinak, hogy eljussanak álmaik városába, tengerpartjára – és akár esélyesek legyenek a fantasztikus díjak egyikére is.

A 2016. augusztus 29-től szeptember 5-ig tartó Qatar Airways promóció keretében számtalan népszerű desztinációra vásárolhatja meg repülőjegyét akár 35% kedvezménnyel, vagy a ketten együtt utazók élvezhetik a páros kedvezményeket. Utazási időszak 2016. szeptember 15. és 2017. június 30. között.*

A magyar utazók körében legnépszerűbb úti célok között szerepel Kuala Lumpur, Maldív-szigetek, Szingapúr és Melbourne, melyekre szintén hihetetlen kedvező áron lehet jegyeket foglalni az akció ideje alatt.

 

A Qatar Airways törzsutasainak számlájára a Travel Fesztivál ideje alatt készült foglalásokra most háromszoros mérföldet írnak jóvá.

A Travel Fesztivál ajánlatai turista és business osztályra, retúr utazásra érvényesek, dohai átszállással.

A Hamad Nemzetközi Repülőtér a világ 10 legjobb repülőterének egyike, amely összeköti Budapestet a Qatar Airways bővülő hálózatán belül több, mint 150 célállomással, köztük olyan új,2016-ban megnyílt desztinációkkal, mint Los Angeles (USA), Ras Al Khaimah (UAE), Sydney (Ausztrália), Boston (USA), Adelaide (Ausztrália), Yerevan (Örményország) és Atlanta (USA).

Ajánlatainkért kérjük, látogasson el weboldalunkra, vagy keresse fel utazási irodáját.

* A jegyvásárlás feltételekhez kötött. A teljes ár az adók és illetékek függvényében változhat. Az ajánlatok országonként eltérőek lehetnek és vannak olyan ajánlatok amelyek csak online foglalhatók. Kérjük a foglalás elkészítésekor ellenőrizze a weboldalon.