Laptop méretű YALE széfek akciós áron

 2014. június 23. 13:30

Különleges akció keretében az ASSA ABLOY-nál most akár 8 900 forinttól megvehetők a Yale egyedi kialakítású laptop széfek, melyeket kifejezetten laptopok, tabletek biztonságos szállodai és irodai tárolásához fejlesztettek ki. Rendeljen most a stílusos designt és megbízható védelmet ötvöző széfekből!

Az egyedi méretű és kialakítású Yale laptop széfek jelenleg kategóriájukban a legjobb ár-érték arányú berendezések a piacon, amelyek az ASSA ABLOY különleges akciója keretében most 10 darab rendelésétől 8 900 forintért kaphatók. Az új Yale laptop széfek maximális biztonságáról digitális kóddal ellátott mechanikus nyitórendszer gondoskodik, így az egyedi számkombináció megadását követően a vendég maga nyithatja ki az értékeit őrző ajtót. A mechanikus nyitásból adódóan a Yale laptop széfek esetében elkerülhető az elektronikus motoros ajtónyitó meghibásodása, amelynek javítása esetenként igen sokba kerül a szállodatulajdonosoknak. Arra az esetre, ha a vendég elfelejtené a megadott számkombinációját, egyedi mesterkulcs áll rendelkezésre, amellyel a szálloda vezetője azonnal ki tudja nyitni a széfet.

 

Egyedi kialakításuk miatt a Yale laptop széfek nagyon népszerűek a szállodai vendégek körében, kiváltképp a konferencia- és business hotelekben, ahova mindig számos technikai eszközzel felvértezve érkeznek a látogatók, és ezek biztonságos tárolására külön figyelmet fordítanak. A nyaralni vágyókat vendégül látó apartmanok és szállodák esetében is kiemelten fontos, hogy megbízható védelmet biztosítsanak a hozzájuk érkezők elektronikai eszközeinek, hiszen ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy család laptop, tablet vagy e-könyv olvasó nélkül induljon útnak.

A most kedvezményes áron, 8 900 forinttól megrendelhető, egyedi kialakítású laptop széfek további előnye a gyors és egyszerű telepíthetőség, aminek köszönhetően bármely szállodai szoba falába, illetve bútoraiba egyszerűen rögzíthetők. A telepítéssel kapcsolatos előnyök közé tartozik továbbá, hogy a széfek előre fúrt lyukakkal vásárolhatók meg, emellett a gyártó a rögzítő csavarokat is mellékeli a termékhez.

Rendeljen most Yale laptop széfeket akciós áron, hogy vendégei mindig biztonságban tudhassák értékeiket! (x)