A 4 legfontosabb kiegészítő az iPhone telefonokra

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. december 17. 17:35

A méltán népszerű Apple gyártónak a termékeit lehet imádni vagy utálni, de ha te is egy iPhone vidám gazdája vagy, akkor minden bizonnyal az előbbi tábort erősíted.

Hogyha pedig ez a helyzet áll fenn, akkor ideje a rajongásodból és a készülékedből kihozni a legtöbbet, és beszerezni az alábbi hasznos kiegészítőket.

 

Telefonok

Az iPhone telefonokkal kapcsolatos leghevesebb ellenérzéseket általában az áruk váltják ki. Való igaz, hogy nem filléres eszközről van szó, tehát evidens, ha már egy kisebb vagyonba került, akkor igyekszel minél jobban vigyázni rá. Ugyanis a borsos árcímke ellenére a készülék sajnos közel sem olyan masszív, mint ahogy azt elvárnánk.

Ezért erősen ajánlott az iPhone készüléket egy védőtokban tárolni, ami megvédi a karcoktól, ütésektől, kopástól. Szerencsére ezen a téren abszolút nincs hiány a választékból, sőt, a népszerű mobilok esetében nagyobb a kínálat, mint az összes többi gyártó termékénél együttvéve.

A hagyományos tokok mellett természetesen létezik oldalra és lefelé nyíló, bankkártyatartóval ellátott, akkumulátoros, MagSafe kompatibilis, műanyag, szilikon, bőr, fa, egyszínű, mintás, fényképes, dombornyomott, csillámos, vagyis lehetetlen, hogy ne találd meg a stílusodhoz illő változatot.

Ajánlott az iPhone készüléket védőtokban tárolni, ami óvja a karcoktól, ütésektől, kopástól

Fotó: tok-shop.hu

 

Üvegfólia

A telefon védelmét még egy szinttel feljebb tornázhatod, ha a kijelzőre üvegfóliát ragasztasz. Így egy szerencsétlenül alakult landolás után jó eséllyel nem kell a teljes kijelzőt cserélni hatszámjegyű összegekért, hanem csak egy új fóliát felhelyezni, ami lényegesen kisebb kiadás.

Persze érdemes azért a minőségre helyezni a hangsúlyt, és ütésálló, 9H keménységű üvegterméket vásárolni. A Tok-Shop.hu oldalán az üvegfólia-kínálat között biztosan megtalálod a számodra legmegfelelőbb darabokat. A webshopban az iPhone 3-tól egészen a 13-ig fellelhetőek a különböző változatok.

 

Vezeték nélküli töltő

A kábeles töltők ideje lassan, de biztosan leáldozik, a helyüket pedig átveszik a modern és kényelmes wireless eszközök. Az újabb típusú iPhone-ok is támogatják a vezeték nélküli töltést, így ha a 8-as, vagy annál újabb modellel rendelkezel, akkor ajánlott neked is beszerezni egyet.

Ha a márkánál akarsz maradni, akkor válaszd a MagSafe-et, de a mobil természetesen más gyártók termékeivel is kompatibilis, úgyhogy használhatsz akár univerzális töltőállomást is, amivel egyszerre több készüléket, például mobilt, okosórát, tabletet is tudsz tölteni.

 

Fülhallgató

Akár a zene szerelmese vagy, akár csak szeretsz úgy telefonálni, hogy közben mindkét kezed szabad, egy Bluetooth fülhallgató mindenképp hasznos társad lesz a mindennapokban. Vége az állandóan összegabalyodó vezetéknek, és a szálszakadásból adódó idegesítő, szaggatott hangoknak.

Hogyha igazán imádod Apple eszközöket, akkor kétség sem fér hozzá, hogy az AirPods lesz számodra az etalon, de ha szívesen kacsingatnál egyéb gyártók felé is, akkor természetesen arra is van lehetőséged.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.