A fürdőszobai kiegészítők jelentősége

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. május 08. 16:41

Minden család életében előfordult már, hogy veszekedni kellett a fürdőszobáért. Ismerős a mondat? “Gyere már ki!” Ez nagyon gyakran elhangzik az esti rutin alkalmával.

A sorban állásnak azonban nem csak az az oka, hogy el kell menni tusolni, hogy a higiéniai követelményeknek eleget tegyünk. Gondolhatunk úgy is az esti rutinra, mint egy isteni kényeztető szeánszra.

Az alapvető fürdőszobai felszereltség nem csak abból állhat, hogy ott vannak a szokványos bútordarabok. Számos olyan kiegészítő létezik, amivel a fürdőszoba olyan hellyé varázsolható, ahol kikapcsolódhat.

Az a gondolat, hogy el kell menni tusolni, nem csak a tisztálkodásról szólhat. Megadhatja azt az élményt is, amit egy luxusszálloda biztosít a vendégei számára. Miért ne változtathatná a fürdést a saját otthonában is spa élménnyé?

Mutatunk néhány olyan kelléket, amelyekkel a zuhanyzás, valamint a fürdőszobában töltött idő igazi kikapcsolódást nyújt. A Global Viva Market fürdőszobai kiegészítői között mindezeket be is szerezheti.

 

A tükör féltett titkai

Az első fürdőszobai kiegészítő lehet egy tükrös szekrény is, ha a pipere holmik sokasága egy kicsit több tárolóhelyet igényelnek. Így nincsenek szem előtt állandóan és szépen katonásan várakoznak a gazdájukra a szekrényben lapulva, a tükör mögött.

Az alapvető fürdőszobai felszereltség nem csak szokványos bútordarabokból állhat

Fotó: globalvivamarket.hu

 

Döntsön a beépített tükör mellett akkor, ha a letisztultabb kinézet rajongója. Ebben az esetben viszont fel lehet turbózni az élményt azzal is, ha beépített világítással rendelkezik a tükör. Sőt! Egy fűthető darabbal még a páraképződés sem okoz gondot a zuhany után.

 

A zuhanyfüggöny intimitása

Amellett, hogy megakadályozza a fürdőszoba elúsztatását, biztosítja azt is, hogy valóban intim élmény lehessen a zuhanyzás. Így nem fordulhat elő az a kellemetlen helyzet, hogy egy szégyenlős családtagra rányitja valaki az ajtót véletlenül.

De nem csak ezek a jó tulajdonságok azok, amiért szeretjük ezt a kiegészítőt. Számos színben és mintával megtalálhatók. Ennek hála a fürdőszobának olyan hangulatot tud varázsolni, aminek csak a képzelete szabhat határt.

Legyen akár dzsungel hangulatú minta, vagy egy távoli sziget tengerpartja, de akár egy letisztult egyszínű darabbal is feldobhatja az enteriőrt.

 

Akasztók és fogasok kényelme

A legkifinomultabb hangulatot is el tudja rontani az a látvány, hogy a levetett ruhák szanaszét hevernek a földön, mert nincs hova tenni. Számos csodaszép akasztó, vagy fogas segítségével azonban kiküszöbölhető ez a kellemetlen helyzet. Elegáns és igényes megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának, ha a padlón nincs semmi, ami nem oda való.

 

A levegő illata kényeztet

Nincs is jobb élmény annál, mint amikor egy hosszú nap után, a megfáradt lélek betér az isteni illatú fürdőbe. Csak egy kis "énidőre" van szüksége, amit a kellemes illatú fürdőszoba megadhat. Többféle típusú levegőillatosító is gondoskodhat erről. Akár az időzíthető automata kivitel, akár a szárított potpourri, vagy az illatos folyadékban áztatott pálcikás darabok.

A fürdőszobai kiegészítőkkel a saját otthona kényelmében élvezheti a luxuspihenés és kikapcsolódás élményét.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.