A kalandor kismamák télen-nyáron menők

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. május 01. 13:31

Az anyává válás egy igazi kaland minden nő számára. Nem csak azért, mert a testünk egy csomó változáson esik át, hanem azért is, mert az öltözködés is egy nagy kalanddá válik a várandós hónapok során.

Elhívtak a barátok egy könnyű piknikre. Te a szekrény előtt állsz, és vakarod a fejed, hogy mi a csudát vegyél fel. Szoknyát, hogy csinos legyél még akkor is, ha egy bálnának érzed magad? Ne viccelj! Hiszen te gyönyörű vagy! Vagy nadrágot inkább, mert hűvös van, és amúgy is szeretsz törökülésben ülni a pléden?

Mindegy, hogyan döntesz, mert mindenre van megoldás. Létezik ugyanis divatos kismama harisnya is, amit hideg és meleg időben egyaránt felvehetsz. Nem kell kompromisszumot kötnöd.

 

Melegebb időben szoknyában

Kismamaként rengeteg kényelmetlen cuccal találod szemben magad a szekrény előtt állva minden reggel. Odakint jó idő van, nyugodtan vehetnél fel szoknyát is, de nincs egy rendes kismama harisnya a gardróbban, ami kényelmes lehetne.

Anélkül szeretnél ízig-vérig nő lenni várandósan, hogy le kellene mondanod a szoknyáról? Olyan típusú nő vagy, aki csak akkor lép ki harisnya nélkül az utcára, amikor már a 30 fokot nyaldossa a higanyszál a hőmérőn? Kell neked egy kismama harisnya az OKÉ webáruházból!

Gyűlölöd pocakosan a túl rövid rövidnadrágot, mert a combjaid összeérnek egy ponton, ami dörzsöl és kikészít? Szoknyát húznál, de a harisnyáid túl szorosak? A "pocak alá húzod" módszer sem jó, mert akkor meg lecsúszik? Ekkor is azt mondjuk: kell neked egy kismama harisnya!

 

Azok a hideg téli esték a szabadban

Az ablak előtt állva csodálod a gyönyörű hóesést, és azon gondolkodsz, hogy pocakosan még nem építettél hóembert. Éppen a múlt héten szereztél be egy szupermeleg 100 denes kismama harisnyát... Véletlen volna?

És akkor jön az a bizonyos kisördög a fejedben. Ránézel a férjedre a huncut kislányos mosolyoddal az arcodon, és nem is kell mondanod semmit. Tudni fogja, hogy eljött a séta ideje. Hógolyózni fog, és hóembert építeni. Veled!

Létezik ugyanis divatos kismama harisnya is

Fotó: oke.hu

 

Amíg te kiveszed a szekrényből a (véletlenül) frissen rendelt harisnyádat, addig a répa is előkerül a hűtőből, és már indulhattok is. Később kipirult arccal, kicsit lefagyott kezekkel, jólesően kifáradva kéz a kézben sétáltok még egyet a hóember projekt után. És imádod, hogy kényelmes a cucc.

 

Kismama harisnya nélkül sehova!

Az OKÉ webáruház harisnyái között biztosan találsz magadnak egy olyan darabot, aminek a színe és a mintája is passzol az egyéniségedhez. Miért éppen az egyéniséget emeltük ki, amikor harisnyáról beszélünk? Azért, mert ez lesz a legnagyobb bajod, amikor a választékot nézed.

Kompromisszum nélkül. Az összes kismama harisnya ugyanis rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amikkel kényelmesebbé és üdébbé teszik a viselésüket még várandósan is.

A lábrész kompressziós hatása a vérkeringésedről gondoskodik, hogy ne legyenek ólomsúlyúak a lábaid egy kiadós séta után. A bugyi rész speciális anyaga pedig a pocakod súlyától kímél meg téged, és a gerincedet is tehermentesíti a magas derék kialakításával. Keresd meg a következő kalandra a kismama harisnyádat!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.