A körömápolás legfontosabb kelléke: a bőrnyeső

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 17. 15:39

Mindenkinek időt kell szánnia a körömápolásra, hiszen ennek hiánya esztétikai és higiéniai problémákat vetne fel. A legnagyobb fejtörést ilyenkor talán az okozza, hogy megfelelő eszközökkel dolgozzunk.

A minőségi kellékek beszerzése nem egyszerű, hiszen a piac ömlesztve van ezekkel a termékekkel. A következő pár sorban most kicsit jobban körbejárjuk a témát és megtudhatjuk, hogy milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a kiválasztás során. Ráadásul a bőrnyeső szerepéről is kicsit többet megtudhatsz.

 

A körömápolás eszközei

Mindegy, hogy otthon vagy profi szalonban kerül sor körmeink ápolására, egy valami biztos, hogy a megfelelő eszközök nélkül nem kerülne sor erre a tevékenységre, ráadásul a végeredmény sem biztos, hogy elégedettséggel töltene el bennünket.

De mi az, aminek mindenképpen ott kell lennie az eszközök között? A reszelők, a különféle típusú ollók mellett szükség van még feltolóra, spatulára, szikére és bőrnyesőre is. Végül, de nem utolsósorban a műkörömépítéshez szükséges lakkok és díszítőelemek megléte is igen fontos.

Az eszköz előnye, hogy könnyű a használata

Fotó: kesekollok.hu

 

A bőrnyeső használata

A bőrnyeső általában a körömápolás előtt vagy a folyamat alatt felmerülő apró bőrdarabok eltávolítására, lenyesésére alkalmas. A köröm és a körömágy környékén ugyanis számos esztétikai hiba mutatkozhat meg, s ennek korrigálásához ez az eszköz tökéletes.

Az eszköz további előnye, hogy könnyű a használata, és a segítségével gyorsan megoldhatjuk a felmerülő problémákat. Nem is beszélve arról, hogy esztétikus látvány érhető el vele.

Nem könnyű viszont minőségi eszközt találni. A Kések Ollók Webáruház manikűreszközei között bátran böngészhetsz, itt kategóriákba rendezve találhatod meg a legfontosabb kiegészítőket! De milyen szempontok szerint érdemes vásárolni?

 

A minőség árulkodó jelei

Biztosan felmerült a kérdés, hogy mire kell figyelni annak érdekében, hogy valóban minőségi eszközt szerezzünk be? Nos, többféle jellegzetesség is árulkodó lehet.

Általában a minőségi eszközök rozsdamentes acélból készülnek, ennek köszönhetően nagyon strapabíróak és hosszú távon hasznosíthatjuk mindegyiküket. Precíz, finom kidolgozású eszközök, amelyeket könnyen fertőtleníthetünk, sterilizálhatunk. Kényelmes a fogásuk, ennek köszönhetően biztonságos a használatuk is.

Amennyiben szeretnél ehhez hasonló kiegészítőket beszerezni, akkor érdemes azt is átgondolnod, hogy honnan vásárolnád meg azokat. A fentebb említett Kések Ollók Webáruház például az élet megannyi területét lefedő vágóeszköz kínálata mellett a kozmetikai, manikűr- és pedikűreszközökkel is büszkélkedhet. Itt mindent megtalálsz egy helyen, és még csak ki sem kell mozdulnod a vásárláshoz!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.