A legkedveltebb színállások a sneakerheadek körében

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. augusztus 17. 11:54

A sportcipőket kedvelő fiatalok nagy álma, hogy egyszer saját magukénak tudhassanak egy színes, márkás sneakert. Nem véletlen a vágyakozás, ugyanis a napjainkban kapható típusok igen trendiek és stílusosak, szinte bármilyen eseményen vagy program során megállják a helyüket.

Ebben a cikkben olyan színállásokat mutatunk be, amelyek kétségkívül a legkedveltebb típusok.

 

A színes sneakerek születése

Muszáj kiemelnünk, hogy mekkora népszerűségnek örvendenek manapság az igen egyedi és rendkívül ikonikus lépők. Ezek között bőven akad márkás kivitel, amelyek amellett, hogy folyamatosan nyomon követik a trendeket, különleges megjelenést kölcsönöznek az ember számára.

A True to Sole Air Jordan 4 változatainak elődje még az 1980-as években jelent meg Michael Jordan neve által fémjelzett Air Jordan sneaker. Ez talán a mai napig az egyik legikonikusabb modell, amelyet a márka piacra dobott. Az Air Jordan 4 1989-ben debütált az NBA All Star mérkőzésén. A sportcipő azonban nemcsak azért vált kedveltté, mert Jordannek ez volt a legeredményesebb szezonja. A lépő megjelent a Do Right Thing című film egyik jelenetében is.

A sportcipőket kedvelő fiatalok egyszer saját magukénak szeretnének tudni egy márkás sneakert

Fotó: truetosole.hu

 

Az együttműködés sikeressége

A Jordan 4 miatt egyre több újdonság és különleges kivitel jelent meg a piacon. A márka később olyan nagy nevekkel dolgozott együtt, mint Drake, Travis Scott vagy éppen a híres rapper, Eminem. Ők saját ízlésükre szabták a mára már igen ismertté és népszerűvé vált sportcipőt.

Jelenleg például a retro Military Black színállás az egyik legkeresettebb a True to Sole webshopjában. A májusban bemutatott fekete-fehér kombináció igen egyszerű, mégis feltűnő. Igen komfortos viselet, így alkalmas hétköznapokra, munkába, suliba, de akár egy nagyobb kirándulásra is. Bár kevesen veszik fel terepen, a cipő jól bírja a használatot, ráadásul a megfelelő tisztítószerekkel az ápolása sem túl nehéz.

 

Mihez érdemes felvenni egy Air Jordan 4-et?

Felmerülhet a kérdés, hogy mihez passzol a legjobban egy ilyen sneaker? Legyen szó egy egyszerű sportos melegítőről, esetleg egy farmer-póló kombinációról, az Air Jordan 4 tökéletes megoldás bármelyik esetben. A többféle színállásban kapható kollekciónak köszönhetően biztosak lehetünk benne, hogy megtaláljuk a számunkra megfelelő kivitelt. Ráadásul mivel egy uniszex cipőről van szó, így bármilyen változat megoldást jelenthet.

Ha viszont vásárolni szeretnénk, akkor mindenképpen érdemes megbízható helyről beszerezni egy ilyen márkás sneakert. Sok helyen nincs garancia arra, hogy eredetit szerzünk be, azonban a True to Sole budapesti üzletében vagy webshopjában biztosan nem fogunk csalódni. Itt minden darabot szigorúan bevizsgálnak, így egyetlen modell sem kerülhet ki anélkül, hogy ne lenne ellenőrizve. Amennyiben pedig nem stimmel a méret vagy a szín, 14 napos visszaküldési garanciát vállalnak minden egyes darabra. Kell ennél több?

(X) a cikk nem a szerkesztőség szellemi terméke