A Marvel első szakaszának fináléja után kérdezzük – vajon mit ihattak a főhősök a Végjáték előtt?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. március 01. 18:01

A Marvel-rajongók minden bizonnyal a kezüket tördelve várták, hogy a Végjáték a filmvásznakon is megjelenjen. Úgyhogy ennek apropóján mi is eljátszottunk a gondolattal, hogy az egyes főhősöket pontosan milyen italkülönlegességekkel kínálnánk meg?

Merthogy az elképesztő finálé és harc kapcsán minden aspektus számít. Hogyha egy-egy pohárnyi mezcal, gin, whisky vagy abszint segít a felkészülésben, akkor rajtunk semmiképp nem múlna az ilyesfajta extra erőtartalék megadása.

Vasember egy kis alkimista ginnel melegítene

Habár Tony Stark élete nem mentes a kudarcoktól, hullámhegyektől és hullámvölgyektől, valahogy a leleményesség mindig kirángatja őt a legnagyobb krízisből is. Legyünk őszinték, ő egy zseniális feltaláló és igazi lángelme.

Viszont a Végjáték előtt olyan megmérettetésre kellett készülnie, amire jó eséllyel eddig nem volt példa. Nem árt ennek fényében némi kreatív segédlet, úgyhogy egy jókora pohár Alkkemist gin biztosan extra erőt adhatott neki.

Amerika Kapitány vodkával és rye whiskyvel gyúrhatott a nagy ütközetre

Az egykoron cingár Steve Rogers egy különleges katonai program keretei között válhatott legendás hőssé. Harci szelleme, bátorsága és küzdeni akarása példa nélküli, efelől nincs vita. Néha persze neki sem ártana némi szíverősítő, tekintve a rá váró ádáz küzdelmekre.

Úgyhogy biztos, ami biztos alapon egy testesebb vodka, no meg Hudson Manhatten Rye whiskey kombinációval segítenénk őt szívünk szerint harci lázba hozni annak érdekében, hogy tényleg a legjobbját legyen képes hozni.

Vasember egy kis alkimista ginnel melegítene

Fotó: idrinks.hu

 

Hulk poharába csakis az abszint az, amit el tudunk képzelni

Bruce Banner kapcsán nehéz volna azt mondani, hogy könnyedén és harmonikusan volna képes kezelni a stresszhelyzeteket és a feszültséget. Olyankor ugyanis fékezhetetlen fenevadra hasonlít leginkább. Persze akadnak olyan helyzetek, amikor ez még előnyt is jelenthet.

Mondjuk a végjátéknál, ahol Hulkra is egészen komoly erőpróba várt. Ennek megfelelően egy Tunel Green-féle abszintot bizony illő volna leküldenie, mielőtt beleveti magát a küzdelmekbe.

Thor és a mezcal varázsa

Az istenek dimenziójába is bejáratosnak számító Thort a villámok uraként is szokás nevezni. Ha már ilyesfajta hírnévnek örvend, ennek jegyében a mexikói Burrito Fiestero Mezcal az, amire szíves örömest meginvitálnánk őt.

Thor minden bizonnyal teljes harci lázban égne már pusztán attól, ahogyan a mezcal illatában füstös édesség keveredik rengeteg citrussal. Nem beszélve az ízvilágáról, amiben egyaránt felfedezhető az eukaliptusz, a nedves szén, valamint a mandula csodás zamata.

Szerintünk elegendő lenne Thor számára egyetlen pohárkával leküldeni a Burrito Fiestero Mezcalból, és máris extra erőbedobással indulna csatába. Az biztos, hogy a felsorolt italokkal megbolondított sztori nem akármilyen fordulatokat indukált volna a Végjáték kapcsán.

(X)

gin