A stílusért nem kell megküzdened!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. január 17. 09:54

Aki már eleget forgolódott a világban, az tudja, hogy a stílus vagy jön, vagy nem. Számtalan olyan ember sétál a bolygón, aki különösebb erőfeszítés nélkül kiváló stílusérzékkel rendelkezik.

Ezek az emberek azok, akik még a legegyszerűbb ruhadarabokat is úgy válogatják össze és úgy viselik, hogy ahova belépnek, minden tekintet rájuk szegeződik. Természetesen ugyanez igaz az otthonunkra is, ahol a műgonddal megalkotott stílus szintén visszaköszön.

Sajnos vannak azonban olyanok is, akiknek mindez nehezebben vagy akár egyáltalán nem is megy, ám nekik sem kell keseregniük, hiszen sokan sietnek a segítségükre. Mai cikkünkben a lakberendezés területén a tapéták kiválasztásának módját vesszük górcső alá.

 

Nem lesz szükséged palettára!

Sok eszköz áll a rendelkezésére annak, aki profi módon szeretné berendezni az otthonát, aminek egyike a Wallmaxx Tapéta Webáruház Battle of Style tapétakollekciója.

Ha ugyanis ezt választod, akkor biztos lehetsz abban, hogy színben harmonizáló tapétakülönlegességeket tudsz beszerezni, hiszen rég lejártak az az idők, amikor csupán egyetlen féle tapétát "kellett" használnod egy szobában.

Ma már több változatot is összekeverhetsz, a lényeg, hogy a stílusok ne csatározzanak, hanem összhangban legyenek egymással.

Ha nem vagy biztos a színkombinációkban, érdemes a színpalettákhoz nyúlni támogatásért, ezek ugyanis az egymással tökéletesen harmonizáló színeket helyezik egy lapra. Neked nincs más teendőd, mint ezekből a színekből kiválasztani a bútor és a textíliák színét, no meg persze a falakról sem feledkezhetünk meg.

Színtől függetlenül fontos a jó tapétaválasztás

Fotó: wallmaxx.hu

 

Milyen stílusos tapéták várnak ránk?

Nem is fokozzuk tovább a hangulatot, térjünk rá, hogy milyen termékek is várnak rád a Wallmaxx Tapéta Webáruház stílusos kollekciójában.

A szürke, arany és a fekete márványminták, a fekete, kék, bézs és krémszínű alapon a csillagok, a csíkok, a szabálytalan csíkok mind-mind nagyszerűen elegáns hangulatot árasztanak, de a buja virágáradatnak sem lehet ellenállni, amely a vintage stílusú otthonok méltó faldísze lehetne. A szövetmintás vagy a térhatású geometriai mintájú tapéták bármelyik otthonban megállják a helyüket, ugyanakkor nem árt odafigyelni arra, nehogy összenyomjuk a teret ezekkel a mozgalmas darabokkal.

Persze egyszínű darabot is választhatsz, ezek tökéletesen kiegészítik majd a nem mindennapi tapétákat!

 

Fontos a harmónia!

Bár a tapétakollekció neve a stílusok csatájára utal, nagyon kell figyelni arra, hogy semmilyen csatatér ne legyen az otthonodból! Ha ügyesen tervezel és lakberendezel, akkor pazar harmónia vár rád és mindenkire, aki betér hozzád.

Színtől függetlenül fontos a jó tapétaválasztás, szánj hát rá elég időt, energiát és persze pénzt. Ha ezt megteszed, olyan otthont teremtesz magadnak és a családodnak, ahova öröm hazatérni egy fárasztó nap után!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.