A tökéletes eljegyzési gyűrű nyomában

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. október 27. 15:24

Egy szerelmes férfi életében előbb vagy utóbb elérkezik az a pillanat, amikor arra az elhatározásra jut, hogy megkérje a párja kezét ezzel is bizonyítva azt, hogy mennyire komoly érzéseket táplál iránta. Ez azonban már csak akkor történhet meg, ha kiválasztásra került a tökéletes eljegyzési gyűrű.

A örök hűséget, az odaadást és a másik iránti elkötelezettséget szimbolizáló gyűrű az eljegyzés egyik elmaradhatatlan kelléke. Elvégre a hagyomány is úgy diktálja, hogy a férfinak az ékszerrel a kezében kell megkérnie az áhított nő kezét. A gyűrű esztétikus megjelenése pedig segít elérni, hogy a válasz biztosan az "igen" legyen a kérdésre.

A Gyűrűguru eljegyzési gyűrűi kedvező áron vásárolhatók meg, így itt minden lánykérésre készülő férfinak érdemes körülnéznie. Nagy dilemma lehet azonban számukra a döntés, hogy mégis melyiket válasszák? Mai cikkünkben ezt a témát fogjuk egy kicsit jobban is kifejteni.

 

Olvasás a sorok között

Nem akarunk illúziórombolók lenni, de ha egy pár már több éve kapcsolatban van egymással, akkor a nők sejtik - vagy legalábbis remélik -, hogy a dolog vége eljegyzés, majd pedig házasság lesz. Éppen ezért gyakran tesznek finoman utalásokat arra, hogy milyen típusú gyűrű tetszene nekik, milyen ékszernek örülnének a legjobban a lánykéréskor.

A gyűrű az eljegyzés egyik elmaradhatatlan kelléke

Fotó: gyuruguru.hu

 

Persze erről nem beszélnek annyira direkt módon, legfeljebb csak utalnak, céloznak rá, apró jeleket adnak ezzel kapcsolatban, amit a férfiak vagy észrevesznek vagy nem. Érdemes tehát résen lenniük, és figyelniük arra, amit a párjuk mond, amikor az ékszerek, azon belül is a gyűrűk kerülnek szóba. Ha veszik a lapot, akkor egyértelműen tudni fogják, hogy melyik lesz a legtökéletesebb gyűrű az eljegyzéshez.

 

Jó biztosra menni

Sokszor azt a tanácsot adják a lánykérésre készülő férfinak, hogy nézze meg a párja kedvenc gyűrűit, majd azok alapján próbáljon meg választani.

Ez azonban nem biztos, hogy a legjobb tanács, ugyanis az eljegyzési gyűrű egy különleges ékszer, ami egészen más jelentéssel bír, mint bármelyik másik. Éppen ezért könnyen előfordul, hogy a nők más elvárásokat támasztanak annak kinézetével kapcsolatban.

A férfiaknak tehát érdemes biztosra menni, amit úgy tudnak megtenni, ha információkat szereznek a hölgy barátnőjétől, testvérétől vagy szüleitől azzal kapcsolatban, hogy melyik eljegyzési gyűrűre vágyik.

 

Nem tilos rákérdezni

És persze, vannak olyan férfiak is, akik nem rejtik véka alá a lánykérési szándékukat a szeretett nő előtt, hanem nyíltan beszélnek arról, hogy mire készülnek. Egyúttal pedig arra is rákérdeznek, hogy milyen gyűrűt szeretne a párjuk kapni eme jeles alkalomból. Sőt, még arra is van példa, hogy a pár együtt megy el megvenni.

A legtöbb férfi teljesen tanácstalan, amikor belevágnak a tökéletes eljegyzési gyűrű felkutatásába. Ez pedig nem egy lehetetlen feladat, hiszen több módszer is van annak kiderítésére, hogy a párjuk melyik ékszernek örülne a legjobban. A lényeg, hogy figyeljenek az apró jelekre, a "véletlenül" elejtett utalásokra, vagy ha ezeket nem veszik észre, akkor merjenek informálódni vagy rákérdezni.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.