A zsírleszívás nem csodaszer, de kiváló alakformáló eszköz

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 05. 10:17

Minden kornak megvan a maga szépségideálja. Napjainkban a nádszál vékony alkat a trendi, így a legtöbben erre szeretnénk hasonlítani. Mivel hozzákapcsoljuk az egészséges életmód képét is, így akin egy kicsit több súlyfelesleg van, már másodlagosnak érezheti magát.

A legtöbben diétával próbálják meg eltávolítani a plusz kilókat, vagy az edzőteremben izzadnak hosszú órákat. Néhányan bármit megtesznek, mégsem sikerül lefogyniuk, mert testalkatuk, genetikai adottságuk vagy egyéb okok miatt erre képtelenek. Számukra jelenthet megoldást az Aesthetica Orvosi Központban is végzett zsírleszívás eljárása, mely jó lehetőség arra, hogy kecsesebb és formásabb legyen az alakunk. Természetesen ez a plasztikai eljárás sem csodaszer, így a páciens felelőssége, hogy a későbbiekben is megtartsa vékony alakját.

Amennyiben kíváncsi vagy a zsírleszívás menetére, a beavatkozással elérhető eredményekre, akkor olvasd tovább cikkünket, melyben ezekre a kérdésekre keressük a választ!

 

Alakformáló megoldás

A karcsúsodni vágyók számtalan lehetőséget kipróbálhatnak, azonban sokan időhiány, lustaság, betegség miatt nem tudnak változtatni. A túlsúly bizonyos testrészeken jobban megmutatkozik, így a zsírleszívással érintett területek elsősorban a has, fenék, csípő, derék, comb belső része. Nem csupán a hölgyek szeretnének egyébként jobb alakot, a beavatkozásra férfiak is vállalkoznak. Számukra a leginkább preferált területek a has és a derék.

Fontos, hogy a zsírleszívás sem egy csodaszer

Fotó: aesthetica.hu

 

A lerakódott, sokszor makacs zsírpárnák eltávolításával új lendületet kaphatunk, és elindulhatunk az egészségesebb életmód irányába. A komoly beavatkozás után biztosan szeretnénk megtartani karcsú alakunkat, így tenni is fogunk érte.

 

Kinek nem javasolt a zsírleszívás?

Vannak esetek, amikor nem érdemes belevágni a zsírleszívás kissé körülményes procedúrájába. Érdemes tudnunk, hogy nagy súlyfelesleggel nem ajánlott vállalkozni a kezelésre. A zsírleszívás ugyanis nem helyettesíti a diétát, és csak úgy érhető el tartós eredmény, ha későbbiekben betartjuk a diétát és a mozgást is elkezdjük.

Azoknak, akik könnyen akarnak megválni a plusz súlytól, de nincs elég akaraterejük, sajnos ez a módszer sem fog hosszú távú eredményeket biztosítani.

 

Hogyan történik a beavatkozás?

A zsírleszívást ugyan műtéti körülmények között végzik, de helyi érzéstelenítésben. A körülbelül egy, másfél órás beavatkozásnál csak akkor kell műtéti módon eljárni, ha nagy területről távolítják el a felesleget. Az eljárás során egy apró bemetszésen keresztül először speciális, vérzéscsökkentő anyaggal töltik fel a kezelt területet, ezután vezetik be a szívócsöveket, melyeket mozgatva lazítják fel a zsírt és kerül eltávolításra a többlet.

Ne gondoljuk azt, hogy hatalmas súlycsökkentés érhető el ezzel a technikával, hiszen egy beavatkozás során maximum 2 liternyi zsír kerül eltávolításra. A látványos eredmények azonban garantáltak, hiszen alakformálás történik ruhaméret csökkenéssel. A feszes testre ismét felvehetőek a kedvenc, szűkebb ruháid.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.