Amire minden nőnek szüksége van!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 17. 16:48

Minden nőnek szüksége van rá, mégsincs mindenkinek. Végső soron szebb és kipihentebb leszel, ha szerzel magadnak egyet, bár nem kell az arcodra kenni.

Ha inkább élményekre vágysz, utaznál, önállóan elvégzi a munkát, hogy téged a tisztaság várjon otthon. Talán kitaláltad már: ez a robotporszívó.

Időt spórol neked, így több időd jut magadra, amit arra szánhatsz, amire csak szeretnéd. Például áldozhatsz a szépség oltárán vagy pihenhetsz is egyet. Akkor is szépen feltakarít, ha te éppen nem vagy otthon és így hazaérkezve nem a felhalmozódott feladatok várnak, hanem a ragyogó tisztaság. Jól hangzik, nem igaz?

 

A robotporszívók előnyei

A robotporszívó leveszi a válladról a padló tisztításának terhét. A legjobbak pedig nem csupán felszívják a port, hanem fel is mossák a padlót, így még nagyobb hatékonyságra képesek. Ilyenek például az Alphafüles webáruház robotporszívói. A hengerkefe és az oldalkefék közös munkájának köszönhetően a legtöbb, a háztartásokban gyakorta előforduló szennyeződéssel könnyedén elbánnak. Meg se kottyan nekik a poron kívül, például a morzsák vagy akár az apróbb kavicsok sem, amelyeket akaratlanul gyűjtöttünk be séta vagy játszóterezés közben.

Minden nőnek szüksége van rá, mégsincs mindenkinek

Fotó: alphafules.hu

És ha már gyerekek: a robotporszívót simán ráküldheted a kis cipőkből kihullott homokra az előszobában és neked garantáltan több időd jut majd a kicsikre. Határozottan van az az időszak az ember életében, amikor minden pillanat aranyat ér!

A kiskedvencek, kutyák, macskák, hörcsögök, nyulak és egyéb imádnivaló háziállatok tulajdonosai számára szintén kötelező beszerezni egy hatékony robotporszívót, ha csupán kis kedvencükkel és nem a szanaszét szálló szőrével szeretnének egy háztartásban élni. Hal imádók számára ez nem áll, de nem kell búslakodni, hisz a porral szembeni harc náluk is marad. Oldják meg ők is robotporszívóval!

A robotporszívók többféle takarítási módra képesek, amelyek lehetővé teszik, hogy a legnagyobb mértékben végigjárják a takarításra szánt területet. A legjobb, hogy a robotporszívóval tényleg tisztaság lehet és ehhez nem is kell mást tenni, mint naponta útjára indítani. A modern applikációkon keresztül ezt akár úgy is kivitelezheted, hogy te nem is tartózkodsz otthon.

 

Még több előny!

Spóroltunk már időt, ami miatt kipihentebbek és/vagy szebbek lettünk, s kitakarítottunk a távolból, nyaralás közben is. Megszabadultunk a szanaszét heverő szőrcsomóktól és persze a hajszálaktól, s sokkal kevesebbet bosszankodtunk a gyerekek és a vendégek miatt behordott vagy produkált kosz és szennyeződés miatt. Már ez is rengeteg előny, de van még!

A robotporszívó mindennapos ténykedésének köszönhetően egyszer csak azt fogod észrevenni, hogy az egész lakásban sokkal kevesebb por van. S innentől kezdődik a - kivételesen - pozitív spirál és hamarosan azon kapod magad, hogy kevesebbet kell takarítani, s emiatt könnyebb rendet is tartani és sokkal, de sokkal több idő jut azokra a dolgokra, amikre érdemes időt szánni.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.