Átfestenéd régi bútorod? Eljött a bútorlakk ideje

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 21. 13:53

A különféle bútorlakkokkal szemben még ma is él az az általános tévhit, miszerint csak retro hatású, szinte kopogósra keményedő végeredmény érhető el vele. Ráadásul nagyon erős lakkszagot árasztanak, így sokan neki sem állnak a vele való munkának.

Azonban van egy jó hírünk. Ma már teljesen másfajta lakkok is léteznek. Figyelj csak!

 

Érd el a kívánt hatást egyszerűen

Tudtad, hogy ehhez nem is feltétlenül muszáj teljesen új bútort vásárolnod? Alakítsd át a meglévőt a legbátrabb elképzeléseid szerint. Ehhez pedig a Birdo Shop “hozta el” neked a legtutibb termékét, ami nem más, mint a La Pajarita bútorlakk, amivel a munka nem is lehetne egyszerűbb.

Sőt, mivel kiemelkedően kevés olyan anyagot tartalmaz, amely káros hatással bírna a szervezetre, így nyugodt szívvel alkalmazható akár még gyermekbútorok vagy gyermekjátékok kezelésére és védelmére is.

 

Csillogó vagy matt bútor?

A La Pajarita bútorlakk használata esetén választhatsz, hogy fényes vagy selyemfényű, matt, ultra matt, esetleg csillámos ultra matt hatást szeretnél-e viszontlátni a bútorod felületén. Bármelyikre is esik a választásod, akár még beltéren is nekiállhatsz a festésnek, hiszen egyáltalán nincs kellemetlen szaguk. Nem beszélve arról, hogy a száradási idejük rendkívül gyors, akár már 30-40 perc is lehet. Ez pedig kifejezetten hasznos, főleg, ha kisgyermekek is vannak a családban, vagy a türelmetlen típusú emberek csoportjába tartozol.

A La Pajarita bútorlakkoknak egyáltalán nincs kellemetlen szaguk

Fotó: birdo.hu

Másik nagy előnyük, hogy könnyű őket használni, nem igényelnek különösebb tapasztalatot a festés terén. Válaszd ki a neked legjobban tetsző lakkot, majd vidd fel a felületre ecsettel vagy hengerrel, laza, könnyű mozdulatokkal.

 

Minőség és különleges színek

Bár egyes pozitív tulajdonságaik megegyeznek, van, amiben mégis különböznek a La Pajarita bútorlakkok. Az ultra matt lakk például akkor lesz a kedvenced, ha kedveled a krétafesték mattságának sajátos hatását. Végeredményként mégis erős, karcmentes felületet kapsz. A selyemfényű lakk ezzel szemben szolid, elegáns, enyhe fénnyel. Nem is matt, de nem is fényes. Ugye, mennyire sejtelmesen hangzik már leírva is? Imádjuk.

A La Pajarita csillámos ultra matt lakk pedig az egyik szupersztár a lakkok között. Képzeld el az ultra mattra festett bútort pink, zöld, lila vagy ezüst csillámokkal megszórva. Elképesztő dísze lehet bármilyen stílusban berendezett otthonnak. Ne félj kísérletezni!

Ha nem is a saját lakásodat alakítanád át, a bútorfestéssel egy remek elfoglaltságot találnál magadnak. Az alkotás ugyanis nemcsak segít csökkenteni a felgyülemlett feszültséget, de ápolja a lelkedet is. A La Pajarita termékek pedig ezt még inkább megkönnyítik, hiszen kiváló minőségű, környezetbarát lakkok egyenesen Spanyolországból, elérhető áron. Add meg a bútoroknak a második életet, amelyet megérdemelnek, magadnak pedig egy szórakoztató hobbit.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.