Az üres fal öltöztetője

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 25. 13:29

Reggel sokan fázósan, nyúzottan ébredünk. Lehetséges, ha egy amerikai kávéház asztalánál szürcsölgethetnénk a kávénkat, egyből életre kelnénk. Ha pedig utána egy esőerdő indákkal átszőtt zöldjében zuhanyozhatnánk, az garantáltan a legjobb napindítás lenne.

Tapétával minden lehetséges

A Tapétabolt fürdőszobai tapéta kínálatával minden vágyunk valóra válhat. Amellett, hogy a tapéták sokfélék, kifinomultak és ízlésesek, még praktikus tulajdonságokkal is fel vannak vértezve, ugyanis szivaccsal, nedves törlővel kitűnően tisztíthatók.

A Tapétabolt széles választékában a hagyományos tapéták mellett öntapadós fóliák és poszterek is megtalálhatók. A legigényesebb gyártók termékeit is megtalálhatjuk itt. Széles választékkal állnak rendelkezésre olyan exkluzív kollekciókból, mint például a Versace. A prémiumminőségű termékek klasszikus fekete-arany nyomatokkal és romantikus virágindákkal várják, hogy kényeztethessenek bennünket.

A hagyományos tapéták mellett öntapadós fóliák és poszterek is léteznek

Fotó: tapetabolt.com

 

A fürdőszobába és a konyhába szánt tapéták közt találunk egyszerű, rusztikus rakott téglafalat idéző darabokat is. Emellett absztraktba hajló mintázatban, színekben, formákban tobzódó darabokban sincs hiány.

Praktikus a webáruház tizenötezer darabos tapétaválasztékának stílus szerinti tematizálása, mely könnyebb, gyorsabb, célirányos vásárlást tesz lehetővé. A mai kor divatirányzatainak, trendjeinek megfelelően country, design, fiatalos, gyerek tapéták, klasszikus és luxus tapéták, modern, retro, romantikus, skandináv és természeti mintás besorolások között válogathatunk.

 

Új lendületet a poszterrel!

Napjainkban reneszánszukat élik a poszterek. Az esetenként egy teljes falfelületet elfoglaló fekete-fehér, remek hangulatú poszterek éppúgy divatosak, mint a klasszikus tájképes, romantikus, vagy a nyolcvanas évek retro hangulatát idéző pálmafás, fehér homokos tengerpartot ábrázoló darabok.

Látványos, valóságos szín- és formaorgiával örvendeztetnek meg a neves művészek által tervezett, egyedi poszterek. Az öntapadós fóliákkal, tapétákkal szárnyra kelhet a kreativitásunk. A könnyen felhelyezhető daraboknál csak a megfelelő vágásra, méretezésre kell odafigyelnünk.

 

Öltöztetésre fel!

A Tapétabolt külön ragasztási segédlettel is várja a vásárolni vágyókat. Nincs lehangolóbb látvány a fantáziátlan, egyszínűre festett "meztelen" falnál. Egy lakás belső helyiségeinek, tereinek nagyszerű dinamikát, hangulatot kölcsönöznek a jó ízléssel összeválogatott tapéták, poszterek.

Öltöztessük falainkat még ma! Meglátjuk, teljesen más hangulatban telik majd a reggeli készülődés és az esti pihenés.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.