Belát a szomszéd? Feldobnád a szobát? Használj ablakfóliát!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. július 31. 17:40

Képzeld el a következő szituációt: beköltözöl álmaid lakásába, de a bejárati ajtón átlátszó üveg van, ezért az utca összes járókelője tisztában van azzal, hogy az előszobádban éppen nem raktál rendet. Mit teszel?

Ezután belépsz a konyhába, ahol a konyhaszekrény üvegajtaján keresztül bögrék, poharak, tányérok kavalkádja vonja el a figyelmedet. Ekkor bemész a fürdőszobába, és meglepődve nyugtázod, hogy átlátszó üvegablak van benne, sőt mi több, éppen a szomszéd konyháját látod rajta, ahonnan vidáman integet neked. Kicsit felkavar a dolog, ezért leülsz az üvegasztalhoz, könyököddel megtámasztod a fejed, hogy átgondold a helyzetet, miközben észreveszed, hogy az asztal üvegén keresztül éppen a zoknidra látsz rá.

Amíg azon töprengsz, hogy mit tehetnél azért, hogy komfortosabban érezd magad a lakásban, megnyugtatunk: van ezekre egy egyszerű, könnyű, pillanatok alatt elkészülő, tartós és változatos megoldás. Ezeket a problémákat oldják meg ugyanis Fóliás Juci belátás elleni ablakfóliái. Szinte hihetetlen mennyiféle alakzat, minta, szín létezik belőle: Fóliás Juci oldalán olyan választékot találhatsz, amitől le fog esni az állad!

Az ablakfóliák egyik változatán nincs ragasztóréteg, a másikon van

Fotó: foliasjuci.hu

Milyen belátás elleni ablakfóliák vannak?

Az ablakfóliákat kétféle változatban gyártják. Az egyik változaton nincs ragasztóréteg, a másikon pedig van. Mindkettő felrakásához szükséges, hogy spriccelj alá tiszta vízzel, és simítsd rá a fóliát! Nem akarunk befolyásolni, de ha nem érzed magadban a “csi”-t akkor inkább a ragasztó nélkülit válaszd, mert azt akárhányszor visszaszedheted, ha nem sikerült normálisan felrakni. A ragasztós esetében egy életed van. Ha nem sikerült, rendelheted a következő adagot, vagy ha szeretsz próbálkozni, akkor rendelj azonnal duplát.

 

Milyen mintát válassz?

Először azt gondolod: egyszerű a dolog, színtelen, van rajta valami krikszkraksz, hogy ne lássanak be és kész! Aztán meglátod a választékot és véged. Mert hogy eleve a nonfiguratívból is van millióféle, aztán meglátod virágosat, a leveleset, és amikor a madaras mintához érsz, már elvesztél.

Majd felfedezed, hogy színes változatokat is lehet kapni, és már be is indul a fantáziád: dzsungelminta az ajtóra, kék virágok a konyhaablakra, és innentől nincs megállás!

Válassz olyan mintát, amit szívesen nézel hosszabb időn át, és ne ess át a ló túloldalára sem! Figyelj arra, hogy harmonikus, nyugodt, jó hangulatú lakóteret hozz létre!

 

Hová ragaszthatod az ablakfóliákat?

  • Ajtóüvegre
  • Ablaküvegre
  • Konyhaszekrény üvegére
  • Szekrénysor üvegére
  • Zuhanyfülkére
  • Belső térelválasztóra
  • Kirakatüvegre
  • Üvegasztalra
  • Ahová csak szeretnéd, és megragad.

 

Az ablakfólia remek megoldás ahhoz, hogy ne lássanak be oda, ahová nem kellene, de több is ennél! Annyira változatos, színes, vagány mintákban kapható, hogy akkor is használni akarod, ha csak díszítenél valamit. Alkalmazd tehát dekorálásra is, dobd fel vele az unalmas üvegfelületeket, és hozz létre valami izgalmas összhatást!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.