Cégalapítás néhány gombnyomással

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. szeptember 26. 20:11

Mindig csak ábrándoztál egy saját vállalkozásról? Többé egész egyszerűen nem lehet kifogásod, hiszen akár pár kattintással megalapíthatod a saját cégedet, miközben ki sem kell mozdulnod az otthonodból.

Az álmok valóra válhatnak!

Hiszen az eKRS online jogi platformon keresztül szinte pillanatok alatt megvalósulhat a cégalapítás, így már bele is vághatsz a nagy kalandba. Ez a rendszer ugyanis lehetővé teszi azt, hogy többféle jogi ügyet is elektronikusan rendezhess, anélkül, hogy személyesen fel kellene keresned az ügyvédet, és vagyonokat kellene kiadni a tanácsadásért. Nézzük, hogyan működik a rendszer, s milyen ügyleteket intézhetünk el ezen keresztül!


Ismerd meg az eKRS-t!

Ezen a rendszeren keresztül egy gyors regisztrációt és ügyfélazonosítást követően számos ügyet elrendezhetsz, dokumentumokat hozhatsz létre, szerződéseket köthetsz. Mindez kissé szürreálisan hangzik? Nem meglepő a gyanakvásod, de szerencsére ebben az esetben teljesen felesleges!

Az eKRS ugyanis nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatása, amelyet mind meglévő, mind jövőbeli ügyfeleik igénybe vehetnek. A szakmai hátteret is ők szolgáltatják, s minden itt elkészült irat megfelel az aktuális és vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek.

Az eKRS nem más, mint a KRS Ügyvédi Iroda jogi szolgáltatása

Fotó: ekrs.hu


Miért éri meg az elektronikus ügyintézést választani?

A válasz nagyon egyszerű: azért, mert nagyon rugalmas, kényelmes és költséghatékony választás, miközben - ahogy az előbbiek már rámutattak, teljesen hiteles dokumentumokat hozhatsz létre.

Kényelmes megoldás, mert akár az otthonodból, akár az irodában ülve elintézheted, amit szeretnél, nem kell sem időpont-egyeztetéssel, sem az utazás nyűgjével foglalkozni. Rugalmas, mert a folyamat bármely ponton megszakítható, s később ugyanott folytatható, ahol korábban abbahagytad. A nagyrészt automatikus folyamatnak köszönhetően pedig kedvező áron tudjuk igénybe venni a szolgáltatást, ráadásul fix és előre ismert áron.


Milyen ügyeket intézhetünk ezen a módon?

Az eKRS-en 9 különféle ügycsoporton belül találjuk az elintézhető és választható ügymeneteket. A cégügyek kategóriájába a cégalapításon felül a társasági részesedés átruházása, a cégmódosítások elhatározása és a végelszámolás található. Emellett a cégoptimalizáció, a cégmentő csomag, a munkaszerződések, a home office, az adatvédelem és a munkaügyek is mind-mind olyan témakörök, amelyek méltán tarthatnak számot a figyelmedre, amennyiben kis- és középvállalkozásod van, vagy éppen megalapítottad azt.

Ezenfelül ingatlanokkal kapcsolatos szerződések is megköthetők, akár előszerződést, akár adásvételi szerződést szeretnétek. De lehetőség van az ajándékozással, cserével és a bérléssel kapcsolatos szerződés megkötésére is az eKRS-en keresztül.

Emellett a kölcsönszerződésekkel, és az ehhez kapcsolatos követeléseddel, valamint a magánszemélyi rendelkezések körével is találkozhatsz az online jogi platformon keresztül. Válaszd a számodra megfelelőt, és élvezd ki az elektronikus szolgáltatással járó előnyöket!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.