Egy nőnek sosem lehet elég cipője

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. október 17. 14:03

A női ruházat változatos kiegészítői lehetnek a cipők, hiszen nemcsak színükben, de anyagukban, sarokmagasságukban, megjelenésükben, stílusukban is rendkívül változatosak lehetnek.

Ugyanaz az outfit másképp mutat egy másféle stílusú cipővel, bár vannak kombinációk, amelyek egyenesen tiltólistásak, azonban ez a szabály is oldódni látszik. A különféle cipők a női alapruhatár részei, ugyanis ezek tehetik változatossá, egy-egy eseményhez illővé öltözékünket. Komoly dilemma lehet, hogy az egyes alkalmakra milyen ruhához milyen cipőt viseljünk.

 

Ízlések és pofonok

Az egyéni ízlés minden esetben felfedezhető, amikor egy nő cipőt választ, azért időről időre megjelennek olyan kollekciók, amelyek sokak szívét elvarázsolják. A Griff Webshop kényelmes Skechers cipői változatos, divatos kialakításuknak köszönhetően a sportos, hétköznapi viseletet kedvelő nők kedvenceivé váltak.

Ahány ház, annyi szokás. Vannak, akik a tradicionális, visszafogott darabokat kedvelik, míg mások a megszokottól eltérő, extravagáns darabokat érzik magukénak. Abban azonban szinte minden nő egyetért, hogy egy magassarkúnak lennie kell a szekrényben arra az esetre, ha elegáns, ugyanakkor nőies, hódító megjelenésre vágynak.

A női ruhatárnak többféle stílusú cipőt kell tartalmaznia

Fotó: griffwebshop.com

Milyen cipők kerüljenek egy női gardróbba?

A női cipők esetében az esztétikum és a kényelem nem mindig járnak kéz a kézben egymással, a hiúság sok esetben győzedelmeskedik. Ennek ellenére vagy éppen ezért, a női ruhatárnak többféle stílusú cipőt kell tartalmaznia.

A félcipőknek minden nő szekrényében ott a helye, hiszen ezek azok a darabok, amelyek a legsokoldalúbban, szinte minden évszakban hordhatóak és még kényelmesek is. Különböző stílusokból válogathatunk cipőorr, sarok és magasság szerint. A félcipők sosem mennek ki a divatból. A dress code-ok némileg módosíthatják, hogy mit viselhetünk, de alapvetően ezek azok a darabok, amelyeket szinte mindig bevethetünk.

Komfortérzetünknek, alkatunknak megfelelően egy alacsonyabb vagy magasabb sarkú alkalmi cipőnek is helyet kell kapnia a gardróbban. Fekete színűvel nem lőhetünk mellé.

A balerinák univerzális darabok, ruhához, szoknyához, nadrághoz egyaránt passzolnak, lehetnek elegánsak vagy lezserek. Azonban mindennapi viseletként felejtsük el, mert a lapos talp nem egészséges.

A sportos sneakereknek is helye van akár a hétköznapokban is, ezek lesznek lábaink legjobb barátai.

 

Egyévszakos darabok

A nyár elképzelhetetlen szandálok, papucsok nélkül. Színben és formában ki-ki ízlése és kényelme szerint válogathat, azonban azt nem szabad elfelejteni, hogy vannak események, amikor ezek viselése nem illendő, és irodai dress code-ok is tilthatják.

A hideg, a latyak, a sár és a hó ellen, és persze nem utolsó sorban divatos, nőies volta miatt igen kedveltek a különböző stílusú, szár- és sarokmagasságú csizmák. Ezek között is találhatunk elegáns, hétköznapi és sportos modelleket attól függően, mikor viselnénk.

A sok hasznos darab mellett minden nőnek kell, hogy legyen egy “szerelem cipője”, amelyet azért vásárolt meg, mert egyszerűen nem bírta otthagyni.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.