Ékszer: lehet ajándék férfiaknak?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. szeptember 17. 16:30

A férfi ékszer valójában igazán stílusos ajándék. Ezért bátran választhatunk ékszert a párunknak, rokonnak és barátnak is. Nézzük, mit érdemes vásárolni egy férfinak! Milyen gyűrű, karkötő, esetleg fülbevaló lehet a nyerő?

Férfi karkötő ajándékba

Mikor vegyünk karkötőt egy férfinak? Igazából, ha nem komoly aranykarkötőről van szó, akkor egy kollégának, barátnak is vásárolhatunk ilyen ékszert. Sokféle desingban találunk karkötőt, így hát sokféle személyiségű és ízlésű célpontnak vásárolhatunk.

Egy visszafogottabb lánc, amely vékonyabb is, igazán elegáns lehet. Olyan férfinak érdemes igazán ebből a fajtából vásárolni, aki szereti a karórákat. Ugyanis egy vékony karkötő nagyon jól felhívja a figyelmet a szép órákra. A teniszkarkötők is a sportosan sikkes kategóriába tartoznak.

A karkötő kiválasztásakor érdemes tehát figyelembe venni a kapcsolat jellegét, az ajándékozás apropóját és az illető stílusát. A személyiség és a stílus ugyanannyira fontos tényezők, mint a két előbbi jellemző.

A bőrrel variált darabok egyszerűbbek, fiatalabb, divatkövetőbb férfiaknak ajánlott ilyet venni. Míg a lánc típusok, melyek olykor nagy szemekből állnak, inkább a fiatal, hip-hop követő férfiak kiegészítői.

Bármilyen karkötőt vagy ékszert keresünk, a WEARING.hu férfi ékszerei között megtaláljuk a megfelelőt.

A nyaklánc esetében sok esélyünk van a sikerre, a pozitív fogadtatásra

Fotó: wearing.hu

 

A gyűrű

A gyűrűt inkább közelebbi kapcsolat esetén érdemes választani. Habár léteznek konkrét szakmára utaló, kreatívabb darabok, iIyet például a kollégáinknak is vehetünk valamilyen alkalomra. Fogaskerék, szerszám és még sok hasonló dolog jelenhet meg egy gyűrűn.

Egy elegáns gyűrű egyébként státuszszimbólum is, akárcsak egy karóra. Ha a férfi, akit meg szeretnénk ajándékozni, gyakran visel alkalmi szerelést, esetleg öltönyt vagy más elegánsabb ruhát, akkor a pecsétgyűrű is jó választás lehet.

 

Férfi nyaklánc

A nyaklánc esetében sok esélyünk van a sikerre, a pozitív fogadtatásra. Figyeljük meg az illető öltözködési szokásait, mielőtt kiválasztjuk a nyakláncot. Egy kígyónyaklánc vagy egy szemes nyaklánc biztonsági játék lehet. Ezek ugyanis közkedvelt stílusú darabok. Valamint ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a klasszikus elegancia jellemzi őket, ezért egy férfi esetében igazán sikkes ajándékok lehetnek.

Jó döntés lehet például a kedvenc szimbólum, szakma vagy hobbi megjelenítése, például a medálon. Férfi nyaklánc esetében azonban a medálok is legyenek kisebbek és visszafogottabbak, ha csak nem egy hip-hop stílusú láncról beszélünk. Hiszen ezeknél a nyakláncoknál pont a feltűnés, valamint a megjelenés a lényeg.

Bármilyen ékszert választunk is ajándékba egy férfinak, biztos, hogy bátrak vagyunk, és elegáns meglepetést kap az illető. Érdemes tehát ilyen sikkes és stílusos dolgokban gondolkodni, ha valakit meg szeretnénk lepni, még akkor is, ha épp férfiről van szó.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.