Elérhető közelségben a Párizsi Egyezmény célkitűzései

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. június 15. 18:43

A napelem iparban tapasztalható jelentős, kétszámjegyű forgalomnövekedés, amelyre a résztvevők nagy része számít az idei évben, azt jelzi, hogy komoly bizalomnövekedés, valamint pozitív irányú tendenciák figyelhetőek meg a megújuló energiaforrások használatának területén.

A megújuló energiaforrásokat felhasználó létesítmények, illetve az ezek megvalósítására irányuló, ezeket segítő kormányzati törekvések is nagy fokú lendületet adnak a kezdeményezéseknek. A cél mindenkinek a nettó nulla szén-dioxid-kibocsátás.

 

Nagymértékű növekedés világszerte

2020 fontos év volt az Amerikai Egyesült Államok szempontjából a megújuló energiaforrásokat hasznosító létesítmények növekedése szempontjából. Közel 19 GW növekedést regisztráltak csak a napelemes rendszerek területén, miközben a magánszektor legjelentősebb infrastrukturális beruházásai is a megújuló energiaforrásokkal voltak kapcsolatosak. Mindez igen biztató képet fest az éghajlati válság kezelésének megvalósulásáról. Talán mégsem vágtuk elérhetetlenül nagy fába azt a bizonyos fejszét?

 

A tervek megvalósulása a Párizsi Egyezmény célkitűzéseinek elérését jelentheti

Mexikó, Kolumbia, Brazília és Argentína sem kivétel, de például Costa Rica is ígéretet tett arra, hogy 2030-ra elérik a szén-dioxid-mentességet.

Külön üdvözlendő, hogy nemcsak állami és céges beruházások, hanem nagyszámú magán kezdeményezés is beállt a sorba, s jelenleg úgy tűnik, hogy együtt valóban elég erősek lehetünk ahhoz, hogy elérjük az első lépésként meghatározott céljainkat, s ezáltal szembeszállhatunk a globális felmelegedés egyre gyorsuló ütemével.

Elvárás a kormányok felé, hogy növeljék terveiket a közös ügy elérésének érdekében, s kitartsanak a Párizsi Egyezmény célkitűzései mellett.

 

Vállald fel te is a részedet!

Ma már egyáltalán nem elképzelhetetlen, hogy a te családi házad tetején is napelem panelek gyűjtsék szorgosan össze a nap energiáját, s egy zöldebb, környezettudatosabb, értékesebb és eladhatóbb, modernebb otthon tulajdonosa legyél, miközben akár a nulla forintos villanyszámla is kézzelfogható valósággá válhat.

napelem

A napelemek segítségével akár a nulla forintos villanyszámla is kézzelfogható valósággá válhat

Fotó: www.a1solar.hu

Akár a minőségi Q cells napelemek is rendelkezésedre állnak, hogy a német minőség és megbízhatóság számodra is közvetlenül megtapasztalhatóvá váljon. A legmodernebb technológia találkozik ebben a napelem panelben a legvonzóbb dizájnnal, amely nem csupán tartós, hanem valóban elegáns megoldást is jelent számodra. Forradalmi újítás és elképesztő hatékonyság, amely számodra is elérhető.

A Zero Gap technológiával akár 390 W teljesítmény is elérhető azáltal, hogy a technológia révén megnő a napenergia befogadására szolgáló felület, valamint a cellák száma is jelentősen nagyobb lesz. Habár nagyobb felületen képesek a hatékony működésre, a panelek súlya mégsem növekedett, így a tetőn történő elhelyezésük sem nehezebb, mint bármelyik másik társuké. Válaszd te is a legjobbat!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.