Elkalauzoljuk a hotelek világába! - avagy utazás Hévízen

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. március 06. 18:16

Amikor elutazunk, előtte a legfontosabb, hogy a lehető legigényesebb szálláshelyet válasszuk ki, ahol minden generáció jól érezheti magát. Ma már nem elég, ha egy hotelnek minőségi a szobakínálata, de az is lényeges, hogy a gasztronómia, szolgáltatások terén is otthonosan mozogjon.

A választás egyáltalán nem olyan könnyű, mint amilyennek tűnik, így a következő cikkben megmutatjuk Önnek, mire kell figyelnie!

 

A szobakínálat - Tényleg mindent visz?

Kétségkívül, a legtöbben a szobákról készült képeket tekintik meg, mielőtt véglegesítenék a foglalást, azonban ez csak az egyik fontos szempont a szállodák világában való barangolás során. Annyi biztos, jó, ha tudjuk, hol kezdődik a minőségi szobakínálat!

Mit szólna egy 231 szobás hotelhez, amelyben minden szobához erkély vagy terasz tartozik? A szobák felszereltségének része a kád/zuhanyzó, a széf, a hajszárító, a telefon, a flat screen TV és a légkondi is. Ezenfelül vízforralóval, kávé- és teafőzési lehetőséggel, minibárral és ingyenes wifi kapcsolattal várják vendégeiket.

Ugye, hogy jól hangzik? Szerencsére ma már különböző szempontok szerint választhatunk a szobák között, hiszen vannak kétszemélyes szobák, de családi apartszobák is.

Szerencsére ma már különböző szempontok szerint választhatunk a szobák között

Fotó: europafit.hu

 

Szépség- és egészségközpont

Egy igényes hotel ügyel arra, hogy olyan relaxációs központokkal is rendelkezzen, ahol az urak és a hölgyek egyaránt ellazulhatnak.

A wellnessrészlegen többnyire nagy vízterület, élmény- és gyógymedencék is megtalálhatóak. Ugyanakkor a szauna, trópusi élményzuhany, a herbárium, a sókamra és az infraszauna is a kínálat része lehet.

Amennyiben szeretnénk egy kicsit “szépítkezni” is, akkor olyan hotelt nézzünk ki, ahol a manikűr, pedikűr és fodrászat mellett néhány különleges szolgáltatás közül is választhatunk. Ez lehet például az arc- és testkozmetika, a mezoterápia, a bőrdiagnosztika és a rádiófrekvenciás arc- és testkezelés.

Ha Ön is szeretné összekötni a kellemeset a hasznossal és olyan helyen megszállni, ahol egyaránt fontos az egészsége és a szépsége, akkor a hévízi Hotel Európa fit**** weboldalán érdemes nézelődnie! Itt a felsoroltak mindegyikét megtalálja!

 

Egyéb szolgáltatások

A hotelek közötti választás során érdemes figyelembe venni a helyi gasztronómiát is. Az Európafitben a hagyományos magyar ételek mellett ugyanis a diétás, vegetáriánus és “mindenmentes” ételek egyaránt szerepelnek a jó konyha kínálatában.

Az étkezés mellett fontos, hogy mozogjunk is, így jobb helyeken erre is van lehetősége! A Reflex-Ball, Smovey, Gerinctréning, „Core”-Balance tréning vagy a vízi aerobic, watercycling, nordic walking is aktivizálhatja napjainkat.

Végül, az üzleti utak tervezése során fontos lehet a konferencia- és rendezvénylehetőség is. A maximálisan felszerelt tágas konferenciatermek jó atmoszférát teremtenek a tárgyalásokhoz, előadásokhoz, rendezvényekhez.

(X)