Hová helyezhetők el a hatalmas méretű kanapék?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. november 14. 12:24

Ha már letettük a voksot amellett, hogy kanapét fogunk vásárolni, akkor előfordulhat, hogy olyan nagy a tér, amely rendelkezésre áll, hogy bőven gondolkodhatunk egy igazán nagy méretű kanapé megvásárlásában.

Lakásba mekkora kanapét vegyünk?

A kanapék méretezését illetően is nagyon széles választékra bukkanhatunk sok helyen. Nagy méretű kanapékkal találkozhatunk hotelek, irodák társalgóiban, várókban. Léteznek már egészen kicsi méretű kanapék, ezen aludni nem nagyon kényelmes. Egy átlagos méretű lakásba, függetlenül attól, hogy van-e külön hálószoba vagy sem, érdemes egy közepes méretű kanapét választani.

Ez a kanapé lehet kihúzható vagy kinyitható és nem árt, ha egyúttal ágyneműtartós is. Így egyszerre több funkciót is ki tudunk vele elégíteni. A Nonstop Bútor webáruház modern kanapéi minden szempontnak eleget tesznek, amennyiben maximum egy 4-5 fős családi vagy baráti társaság összejöveteleiről van szó.

 

L-alakú vagy U-alakú sarokkanapé?

Amennyiben már nagyobb a tágabb család, mint 4-5 fő vagy gyakran jönnek a rokonok, barátok, akkor érdemes már az L-alakú sarokkanapéban gondolkodni, csak azt kell lefixálni, hogy a lakásnak melyik sarkában díszelegjen.

Ahol nagy a ház, nagy a nappali, bátran lehet próbálkozni az U-alakú kanapéval, amely a tágas terek központi éke lesz, és belépve a nappaliba, rögtön vonzza majd a tekintetet. Egy U-alakú kanapé minden bizonnyal lehet a vendégvárás helyszíne, középen egy dohányzóasztallal, melyet körbe lehet ülni.

 

Kényelmes várakozás

Napjainkra az orvosi rendelők, irodák váróiban, társalgóiban szerencsére már nem kényelmetlen műanyag székeken kell üldögélni. Egyre több helyen teszik komfortosabbá a várakozásunkat esztétikus és nagyobb méretű kanapékkal.

A hotelek halljában szintén ez a helyzet. Amellett, hogy kényelmesebb ilyen szép bútordarabokon ücsörögni, sokkal tartósabbak is a kanapék. Ha gyakran vannak használatban, akkor javasolt a bőr vagy a műbőr kárpitozás.

Egy szálloda hírnevét is befolyásolja, hogy milyen bútorzattal van a társalgója, az előtere berendezve. Ahogy egy irodában az ügyfelek arról a cégről, úgy a szállodába érve a vendégek arról a hotelről alakítanak ki megnyerő, semleges vagy elítélő véleményt. A borításra ebben az esetben is a bőr és a műbőr javasolt, de szállodákban az összhang kedvéért sokszor inkább a szövetet választják. Ebben az esetben, ha a társalgó egyben a bárhelyiség is, akkor számítani lehet nehezen eltávolítható foltokra.

nonstop

Ha már letettük a voksot amellett, hogy kanapét fogunk vásárolni, nem mindegy, milyet választunk

Fotó: www.nonstopbutor.hu

Az is elképzelhető, hogy különböző méretű kanapékat illesztenek össze, és így alakul majd ki a végleges enteriőr, és akkor már más alakzatokról beszélhetünk.

A Nonstop Bútor webáruházban nemcsak hagyományos és modern kanapékkal, hanem sarokgarnitúrákkal, L-alakú, U-alakú ülőgarnitúrákkal is találkozhat. Ráadásul a cég biztosítja igény esetén a házhozszállítást és az összeszerelést is. Amennyiben kérdése van a bútorokkal kapcsolatban, bátran keresse a cég munkatársait!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.