Különleges panoráma puzzle-ök a filmek szerelmeseinek

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. január 30. 12:36

A filmeket sokan szeretik, a mozik által nyújtott élményhez semmi sem fogható. Ugyanakkor a kirakózás is egy nagyon nyugtató hobbi, és a kettő kombinálásából máris megszületik a megoldás: olyan puzzle-öket érdemes beszerezni, melyeken híres filmcsillagok láthatók.

A kirakózás öröme és a filmek szeretete összekapcsolható

A kirakózás még a felnőttek körében is gyakori, vannak, akik komoly hobbiként űzik ezt a tevékenységet. Ha valaki profi, akkor nem ijed meg egy 1000 darabos kirakótól sem, mint amilyenek a Compaya társasjátékbolt panoráma puzzle termékei.

Itt szép tájképeket is találunk, de ami igazán érdekes, hogy olyan kirakó is elérhető, melyen mozicsillagok láthatók. Mire gondolunk? Ezek a puzzle-változatok Renato Casaro munkássága nyomán születtek, és egészen egyediek.

Renato Casaro egy észak-olaszországi művész, aki számos ismert filmhez készített plakátot. Többek között az ő nevét fémjelzik a Nevem: Senki, a Conan, a barbár vagy a Tűz, jég és dinamit című filmek plakátjai.

Többször nyert díjat műveivel, például 1988-ban az Opera, 1992-ben pedig a Farkasokkal táncoló című filmekhez készített alkotásával.

 

Renato Casaro alakjai puzzle-ön

A Renato Casaro által ihletett kirakókon az amerikai filmsztárok minden jeles alakja megtalálható. A hírességek vacsorája nevet viselő 1000 darabos panoráma puzzle a Biblia egy ismert jelenét ábrázolja, az utolsó vacsorát.

Ám Leonardo da Vinci festményével ellentétben itt a fő helyen nem Jézus ül, hanem Marilyn Monroe, akit körbevesznek a kor hírességei. Látható a képen többek között Stan és Pan, Charlie Chaplin és Elvis Presley is.

A kirakózás egy remek hobbi, mivel megnyugtat, segít kikapcsolni

Fotó: compaya.hu

 

A Schmidt Spiele kiadó puzzle-jei egyébként is nagy népszerűségnek örvendenek gyerekek és felnőttek körében egyaránt, de ez a különleges, figyelemfelkeltő kirakó a hírességekkel sokak kedvence lehet.

A Compayánál más kirakók is kaphatók, melyek Renato Casaro képei alapján készültek, például a szintén 1000 darabos, A film száz éve című játék. De az igazán bevállalósak megpróbálkozhatnak a 3000 darabos Hollywood XXL kirakóval is, melynek középpontjában szintén Marilyn Monroe áll.

A nagy méretű képen olyan híres filmek szereplői láthatók, mint a Csillagok háborúja, az Óz, a nagy varázsló, a 101 kiskutya karakterei, de a háttérben felfedezhető az Elfújta a szél híres csókjelenete is. Filmrajongóknak kötelező darab!

 

Hogyan rögzíthető a falra a puzzle?

A Compaya társasjátékbolt termékei között a kirakózáshoz szükséges eszközöket is megtaláljuk, van puzzle-ragasztó és puzzle-pad is. Ezek segítségével a nagyobb méretű kirakók is viszonylag könnyen elkészíthetők, később pedig a falra is kitehetők.

A kirakózás egy remek hobbi, és nem is csoda, hogy annyian választják. Megnyugtat, segít kikapcsolódni, hiszen a játék közben a kirakódarabkák keresésére és egymáshoz illesztésére koncentrálunk.

Ha valaki igényes szórakozásra vágyik, akkor mindenképp érdemes kipróbálnia az 1000 darabos panoráma puzzle-ök létrehozását.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.