Lakberendezési ötletek a sztárok otthonaiból

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2024. május 02. 13:35

Talán te is elképzelted már, hogy milyen is lehet híresnek lenni, s élvezni a sztársággal járó megannyi előnyt. Aki ismert, az előtt sokkal több ajtó tárulhat fel, rengeteg helyre be tud gond nélkül jutni, exkluzív fogadások, luxusutak, bámulatos ruhák, autók és méregdrága ékszerek sora várhat rá.
Persze nem mellesleg olyan ingatlanok is, amelyekről az egyszerű halandók még csak nem is álmodhatnak. A gazdagság nem a személyes tárgyak birtoklását jelenti, hanem sokkal inkább a a pazar berendezéssel rendelkező, stílusos giga ingatlanokét.

 

Taylor Swift, az igazi ingatlanmogul

A DODO segítségével te is a sztárok stílusában rendezheted be a saját ingatlanodat. A bámulatos rózsafa bútorok minden térbe egy csepp valódi luxust csempésznek. Elképzelhető, hogy a Grammy-díjas amerikai dalszerző, country-pop énekesnő és színésznő, Taylor Swift közel 23 milliárd forint értékű ingatlan portfóliójának valamelyikében is rejtőzik pár ilyen fából készült, szemet gyönyörködtető darab.

Talán az 1950-es évek modern dizájnját tükröző hollywoodi ranch stílusú otthonában, amelyet buján ölel körül a természet és ragyog be a napfény? Sok bútor beleférhet a négy hálószobát, négy fürdőszobát, a padlótól mennyezetig érő üvegablakokat és még egy klímavezérelt borospincét is rejtő külsőleg szerény, de belül pazar házba.

A gazdagság nem a személyes tárgyak birtoklását jelenti

Fotó: dodo.hu

 

De a Tribeca Penthouse és a Tribeca Lakóépület is az övé, valamint a West Village Apartman is. Utóbbiban nagyon figyeltek az apró részletekre, tele van kézműves csillárokkal, antik párizsi téglákat is beépítettek a pazarul berendezett terekbe.

 

Ajándék a fiútól

Leonardo DiCaprio birtokában van egy ingatlan Malibuban, egy Palm Springsben, egy villa Beverly Hillsben és több apartman Manhattanben. Legutóbb azonban csak 7,1 millió dollárt fizetett ki a legújabb szerzeményéért Los Angeles nyugodt Los Feliz negyedében. A spanyol stílusra hasonlító, 460 négyzetméteres rezidenciát ajándékba vette az édesanyjának. Ebben négy hálószoba és hat fürdőszoba kapott helyet, s belső és külső erkélyek teszik változatossá. Bent esztétikus mozaikcsempék, színes mennyezeti freskók, tölgyfagerendák és díszes kovácsoltvas korlátok varázsolják izgalmassá és nagyon otthonossá a tereket.

 

Csempéssz egy kis luxust a mindennapjaidba

Hogy sztárnak lenni jó-e, azt csak az tudja, aki maga éli ezt a nem mindennapi életet. Ám összességében nem lehet annyira mostoha dolog, ha az egyik pazar ingatlanból a másikba vándorolhat az ember fia vagy lánya és nap nap után élvezheti mindegyikben a luxuskényeztetést. Olykor nekünk, földi halandóknak pedig nagyon jó és igazán hasznos is bekukkantani az otthonaikba. Igazán remek ötleteket tud így mindenki gyűjteni a saját otthona berendezéséhez vagy átalakításához.

Te is bátran nézz szét a DODO gazdag kínálatában, ahol rengeteg szép és nagyon sokféle stílushoz tökéletesen illeszkedő, jó minőségű modell között válogathatsz.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.