Lenyűgöző eredmények a jakuzziban a holt-tengeri só segítségével

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. június 17. 18:22

A masszázsmedencék tisztasága nem csak esztétikai szempontból érdekünk, hanem az egészségünk megóvása érdekében is kiemelt fontossággal bír. Az AquaFinesse ötvözte a már jól bevált vízkezelési technikákat egy nem mindennapi társsal: a holt-tengeri sóval.

Ennek köszönhetően már nem csak a lenyűgözően tiszta vizet érhetjük el vele, hanem jótékony hatással van a bőrünkre is.

 

Milyen előnyei vannak a holt-tengeri sónak a vízkezelésben?

Tapasztalataink szerint azonfelül, hogy a bőrre kimondottan jó hatással van a holt-tengeri só, a medencét működtető berendezések is meghálálják a használatát. Képes eltüntetni a mészlerakódásokat a csövekben és vezetékekben, valamint a korrózió megelőzésében is nagy szerepet játszik. Heti egyszeri alkalmazásával a pH-t is megfelelő szinten tartja.

spatrendshop

Az AquaFinesse előnye abban rejlik, hogy képes fellazítani a biofilmet, ezáltal sebezhetővé téve annak alkotóit

Fotó: www.spatrendshop.hu

 

Egy természetes anyagok hatására épülő vízkezelőt keresel? Szeretnéd, ha minél kevesebb klór felhasználásával tudnád elérni, hogy kristálytiszta víz legyen a medencédben? Nézd meg a SpaTrendnél kapható vízkezelő szettet, és élvezd a vegyszermentes tisztaság élményét!

 

Mi az a biofilm és hogyan hat rá az AquaFinesse?

A víz és a medencefal találkozásánál gyakran szabad szemmel nem, vagy alig látható réteg képződik egy réteg, ami tulajdonképpen baktérium- és gombatelepek egyvelege. Ezek folyamatosan növekednek, szaporodnak, ha nem szabunk nekik gátat a megfelelő vízkezelőkkel. Kezelés hiányában idővel láthatóvá válik egy nyúlós, ragacsos réteget képezve és megjelenhet olyan felületeken is, mint például a fúvókák vagy a csövek.

Az AquaFinesse előnye abban rejlik, hogy képes fellazítani a biofilmet, ezáltal sebezhetővé téve annak alkotóit. Ha ez bekövetkezett, már minimális fertőtlenítőszer használatával is nagy eredményeket lehet elérni, azaz el tudjuk pusztítani a baktériumokat és gombákat. Rendszeres használatával elejét vehetjük az új baktériumok telepekbe állásának, megelőzve ezzel a biofilm újbóli kialakulását. Az AquaFinesse használata után kis idővel érdemes a szűrőrendszert kevés fertőtlenítővel kimosni, hogy biztosan minden kórokozót eltávolítsunk.

 

Mit tartalmaz az AquaFinesse holt-tengeri só vízkezelő csomag?


  • 2 x 2 liter folyadék AquaFinesse
  • 1 mérőpohár skálával
  • 6 kg AquaFinesse holt tengeri só
  • 1 üveg klór granulátum adagoló kanállal

 

Milyen rendszerességgel kell használni az AquaFinesse vízkezelőt?

A vízkezelőt hetente érdemes használni a megfelelően tiszta víz érdekében. Ezután lehet hozzáadni a holt-tengeri sót, ami először leül a masszázsmedence aljára, majd lassanként feloldódik a vízben. Ezután egy kanál klór granulátum hozzáadásával tudjuk biztosítani a medence vizének fertőtlenítését. A klór használata ajánlott egyébként minden fürdőzés után akkor is, ha a jakuzzi utána hosszabb ideig használaton kívül lesz.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.