Lepjük meg a nagymamát különleges ajándékokkal!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. június 13. 20:55

A legtöbb nagymama és dédnagymama első kérése karácsony vagy egyéb ünnep idején, hogy neki ne vigyünk semmit, hiszen rá már nem kell költeni. Ettől függetlenül mindig igyekszünk valami különlegeset keresni neki, aminek még hasznát tudja venni, amit biztosan elő fog venni a mindennapok során.

Ebben a cikkben felsorolunk pár ötletet, ami jól jöhet a nagyi számára.

 

Pólók

Hiába az időskor, ruhát mindenki hord. Éppen ezért lehet szívhez szóló megoldás a Pamutlabor Pólónyomda nagymamás pólója, ami lehet színes, vidám, illetve személyre szabott egyben. A rengeteg árnyalatban választható felsők között megtalálhatóak a sötétebb tónusok, de nyugodtan választhatunk akár fehér változatot is. A “Nagymama házirendje” például egy igen aranyos ruhadarab lehet, amit biztosan szívesen hord majd az utcán vagy a boltban.

Ha szeret sütni a nagyi, akkor a “Majd a nagymama megsüti” felirattal ellátott verzió szintén remek meglepetés lehet a számára. Bármelyik mellett döntünk, ezekkel a pólókkal garantáltan örömet okozhatunk a számukra.

Szívhez szóló megoldás egy nagymamás póló

Fotó: pamutlabor.hu

Kézzel készült apróságok

A gyerkőcök mindig szívesen rajzolnak, alkotnak valamit a nagyinak vagy a dédinek. A személyes kötődésű, kézzel készült különlegességeknek egyik idős ember sem tud ellenállni. Ezeket biztosan minden szomszédnak meg fogja mutatni, ami azért valljuk be, a gyerekeket is örömmel tölti el.

Az egyik legaranyosabb alkotás a kavicsos kép. A következő séta alkalmával érdemes gyűjteni pár marokkal a kövekből, amiből aztán színes képeket lehet gyártani. Otthoni programnak is tökéletes, hiszen ezzel a lurkókat is lefoglalhatjuk, és az ajándékkal sem lesz gondunk. Ha már egy kicsit nagyobbak a gyerekek, akkor biztosan egyedül is elboldogulnak majd a kreatív képpel.

Megoldást jelenthet továbbá egy családi fotókból álló montázs is, ami készülhet akár a nagymama fiatalkorától egészen az anyává, majd pedig a mamává válásáról szóló pillanatokról is. Egy-egy aranyos felirattal vagy idézettel kiegészítve lesz igazán egyedi és szívhez szóló a meglepetés.

 

Sütemények és finomságok

Nem szükséges mindig tárgyakban gondolkodni, hiszen egy finom sütemény, pár apró falat is tökéletes meglepetés lehet a számára. Egy ügyesebb személy akár egyedül is süthet számára születésnapi tortát, ami biztosan azonnal el fog fogyni, még feleslegbe sem megy az alkotással töltött idő.

Érdemes azonban figyelni annak cukortartalmára, hátha a nagyszülő már nem ehet annyi édes dolgot. Ettől függetlenül lehet az egy ízletes túrótorta, gyümölcsös változat, de akár csinálhatunk sok apró sütiből is egy nagyobb tortát.

Bármivel is szeretnénk örömet okozni a nagymamának, számára nem az érték lesz a fontos, hanem az, hogy gondoltunk rá születésnapja vagy karácsony alkalmával. Pár apróság, egy kavicsos, az unoka által készített kép, egy családi fotóalbum vagy montázs bőven elegendő, hogy érezze a gondoskodást és a szeretetet.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.