Miért hasznos egy játékasztal a gyerekeknek?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. június 15. 21:31

Szerencsére eddig nagyon jó az idei nyarunk, már korán beköszöntött a jó idő, és azóta is töretlen a napsütés, a meleg. Ilyenkor mindenki igyekszik minél több időt a szabadban lenni, a friss levegőn, a szabadságukat sokan megpróbálják lehetőleg vízparton tölteni.

De a szabadság csak egy vagy két hét, azonban nyár többi részét is meg kell oldani valahogy.

Ha valaki családi házban lakik, akkor megteheti, hogy reggeltől-estig kint tartózkodik, a hűvösebb reggeli és esti órákban tevékenykedik a kertben. Akiknek teraszuk vagy erkélyük van, azt próbálják mindig csinosítani. A gyerekeknek pedig itt a nyári szünet, és ők is szeretnek minél több időt kint tölteni vagy a szülők, nagyszülők közelében szorgoskodni.

 

Sokrétű kiegészítő gyerekeknek

Az egyik első bútordarab, amit már egy kis óvodás megkap, az az asztal kis székekkel. Nagyon hasznos tárgy, hiszen ezekben az években kezdi bontogatni szárnyait minden gyerek, nyitott minden új befogadására, és ennek egyik területe a rajzolás, festés, valamint a számtalan különféle kézműveskedés, például gyurmázás.

Ezek az asztalok nagyszerűen és könnyedén szállíthatók és tetszőlegesen áthelyezhetők

Fotó: curver-lifestyle.hu

A Curver-Lifestyle webáruház játékasztalainak választéka olyan termékeket mutat be, amelyek egyrészt multifunkcionálisak, másrészt pedig bármilyen térben elhelyezhetőek, tehát kültéren és beltéren egyaránt.

 

Kerti tevékenységek hasznos kiegészítője

Köztudott, hogy a gyerekek mindig ott szeretnének lenni, ahol a felnőttek vannak, figyelni, utánozni szeretik, amit a felnőttek csinálnak. Így alakulnak ki a szerepjátékozások is. Amikor a szülők tesznek-vesznek a kertben, elég csak, ha teregetnek, vagy füvet nyírnak, gereblyéznek, örülnek a kicsik, ha a közelben lehetnek.

Ennek is nagyon hasznos eszköze a kerti játékasztal. Ráadásul, ha baráti vagy családi összejöveteleket tartanak az udvaron, akkor sem érzik a gyerekek kirekesztve magukat. A Curver-Lifestyle webáruház többfunkciós asztalai ezenkívül még plusz élményeket kínálnak, ugyanis nyithatók-zárhatók.

Ez azt jelenti, hogy ha be vannak zárva, akkor lehet a szokásos ismert tevékenységeket végezni, úgy mint rajzolás, festés, számfestés, gyurmázás. Ha pedig kinyitjuk, akkor egy újabb teret kapunk, ahová lehet akár vizet, homokot is önteni, így különböző kézműves dolgokat lehet végezni, amelyekkel a lurkók tudják fejleszteni készségeiket, finommotorikus mozgásukat.

 

Hidegebb időben is tudjuk használni

Azért is hasznos ilyen asztalokat beszerezni, mert egyrészt kiválóan viselik az időjárás viszontagságait, amikor kint hagyjuk hetekig a szabadban, másrészt pedig akkor sincs veszve semmi, ha jönnek a hideg hónapok. Ezek az asztalok nagyszerűen és könnyedén szállíthatóak, mobilisak és tetszőlegesen áthelyezhetők a ház vagy lakás másik pontjára.

Ily módon nem lesz probléma, ha az anyukának vagy apukának több órás elfoglaltsága van, mert a gyerek közben sokáig el tudja magát foglalni ezzel a multifunkcionális kis szerkezettel.

A Keter márka garancia arra, hogy prémium minőségű termékekkel van dolgunk, amelyek egyik legfőbb jellemzője, hogy strapabíró, masszív és könnyű is egyben.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.