Milyen alkalmakra jó ötlet limuzint bérelni?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 21. 15:32

Ma már bárkinek adott a lehetőség, hogy kipróbálja, milyen egy limuzinban utazni; és bizony akadnak olyan alkalmak, amit érdemes is emlékezetessé tenni egy exkluzív utazással.

Mindenki látott már olyan amerikai filmeket, melyekben a dúsgazdag üzletembereket limuzinnal furikázzák a városban, akik az utazás közben pezsgőznek és élvezik a luxus környezetet.

 

Legény- vagy lánybúcsú

Az esküvő az egyik legjelentősebb esemény egy ember életében, ám mielőtt a pár kimondja a boldogító igent, kár kihagyni egy utolsó ünneplést külön-külön a legjobb barátokkal vagy barátnőkkel. Ha pedig még egyszer utoljára kirúgunk a hámból, akkor azt érdemes emlékezetessé tenni.

Egy szórakozóhelyre bármelyik hétvégén el lehet menni, de egy limuzinos parti felejthetetlenné teszi a lány- vagy legénybúcsút! Hisz mi lehet annál menőbb, mint egy hatalmas, kényelmes, luxus járműben bulizni a csajokkal vagy a haverokkal, koccintani a finom pezsgővel és élvezni az utolsó független estét?

A LimuzinBérlés városnéző budapesti limuzinos túrát is kínál

Fotó: limuzinberlesbudapest.hu

A hangulatot pedig tovább fokozzák a táncos fiúk vagy lányok, akik profi műsorral szórakoztatják a bulizó társaságot, hogy az este tényleg emlékezetes legyen!

 

Esküvő

A Nagy Napot mindenki szeretné tökéletessé tenni; márpedig kevés annál látványosabb belépő akad, mint amikor az ifjú pár egy feldíszített limuzinnal érkezik a szertartás, majd a lakodalom helyszínére.

Egy ilyen pillanat a násznép számára is örök emlék marad! Az autóban welcome pezsgő fogadja a házasulandókat, és a menyasszonynak sem kell aggódnia amiatt, hogy a terjedelmes ruhájával nem fér el kényelmesen a járműben.

 

Városnézés

Nem mindenki szeret zsúfolt városnéző busszal vagy kényelmetlen “kisvonattal” turistáskodni, aki azonban exkluzív élményre vágyik, az erre az alkalomra is igénybe vehet egy limuzint! A LimuzinBérlés városnéző budapesti limuzinos túrát is kínál, a résztvevők pedig exkluzív környezetben, egy pohár pezsgő társaságában fedezhetik fel fővárosunk nevezetességeit.

A legszebb helyeken természetesen lehetőség van megállni és fényképezni, de egy profi fotós is rendelkezésre áll, így minden pillanat kiváló minőségben lesz megörökítve, a csoportképeken pedig mindenki egyszerre rajta lehet. Ilyen egy városnézés luxuskivitelben!

 

Születésnap

Egy születésnapi buli jóval nagyobb esemény, mint egy szimpla szombat esti partizás, ezért már az érkezés is legyen feltűnő; például egy limuzinnal! Az ünneplő társaság már az autóban elkezdheti az “alapozást”, ráadásul nem kell taxizni vagy buszozni amiatt, mert senki sem akar vezetni!

A szórakozóhelyre érkezve garantáltak a kíváncsi és elismerő pillantások, hiszen nem mindenki jár limuzinnal bulizni! Hadd tudja meg mindenki, hogy milyen különleges nap a mai!

 

Reptéri transzfer

A repülőtérre érkezni vagy onnan távozni nem csak busszal vagy taxival lehet...hanem limuzinnal is! Hadd higgyék csak az emberek, hogy egy gazdag és befolyásos üzletember vagy -asszony érkezett, akinek kijár a luxus utazás!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.