Minden, amit az élő sportfogadásról tudni érdemes

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. október 16. 15:00

Az élő fogadás lehetővé teszi a sportfogadók számára, hogy élőben kövessék nyomon egy adott mérkőzés eseményeit, és a változásokra azonnal reagáljanak.

Így nemcsak a statisztikák és az előzetes információk alapján hozhatják meg a döntéseiket, hanem láthatják a játék menetét, amelynek alapos elemzése után tehetik meg a tétjeiket.

Ráadásul számos fogadóirodánál arra is van lehetőség, hogy még a meccs vége előtt kivegyék a pénzüket, amelynek köszönhetően nagyobb az esély a profit bebiztosítására vagy a veszteségek csökkentésére.

 

Számít a gyorsaság

A fogadóirodák a meccs alakulását nyomon követve korrigálják az oddsokat, így könnyen előfordulhat, hogy percekkel később már nem fogja megérni az adott végkimenetelre fogadni.

Számít a gyorsaság az élő fogadásnál

Fotó: ohsports.hu

 

Van, aki az ebből adódó dinamizmust kifejezetten élvezi. Ha te nem közéjük tartozol, akkor érdemes inkább profikra bízni a dolgot, és előfizetni az OH Sports egyik csomagjára. Az ezekben szereplő tippadók ugyanis általában nagy százalékban hoznak élő tippeket is, ráadásul olyan ligákból, amelyekre az irodáknak a figyelme nem igazán terjed ki. Ők ugyanis általában sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a topbajnokságokra, a kevésbé ismert versenyek esetében pedig mondhatni, hogy a sötétben tapogatóznak.

De igazából ez abból is könnyedén leszűrhető, hogy hogyan változnak az oddsok valós időben, és az irodák az adott helyzetekre hogyan reagálnak. Sokan egyébként ezért is szeretik jobban az élő sportfogadást a hagyományosnál.

 

Tippek az élő sportfogadáshoz

Mielőtt belevágsz az élő fogadásba, azt azért nem árt mérlegelned, hogy aktív tudsz-e lenni, amikor szükség van rá! Ennek a sportfogadási típusnak ugyanis csak úgy van értelme, ha közben nyomon tudod követni a mérkőzést.

Emellett javasoljuk még, hogy alaposan böngészd át a statisztikákat. Nagy hasznát veheted ugyanis például annak az információnak, hogy egy csapat a góljai jelentős részét a második félidőben szerzi, vagy a tagjai minden szezonban nagyon sok sárga lapot kapnak.

Végül pedig még azt tanácsolnánk számodra, hogy több bukmékernél is regisztrálj fiókot! Csak így fogod tudni ugyanis maximálisan kihasználni az élő fogadási szorzókat, amelyek között a meccs előtti szorzókhoz hasonlóan komoly különbségek szoktak lenni.

 

Mi tehát a konkluzió?

Az élő sportfogadásnak megvannak a maga előnyei és hátrányai, de a pozitívumok általában jócskán kiküszöbölik a negatívumokat. Ettől függetlenül értelemszerűen itt sem szabad félvállról venni a dolgokat. Oda kell figyelni, és olyan stratégiát kell alkalmazni, amelyből hosszú távon tudsz majd profitálni.

Ha bármi kérdésed felmerülne a fentebb leírtakkal kapcsolatban, nyugodtan keresd meg a fentebb említett weboldal munkatársait, akik szívesen állnak majd a rendelkezésedre!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.