Mit tartalmaz egy WordPress tárhelycsomag?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. június 18. 21:20

Milliónyi weboldal van a neten, amely WordPress alapokra épült. Nem véletlenül olyan népszerű ez a keretrendszer. Használata rendkívül könnyű, az admin felületén az alapvető funkciókkal bárki képes elboldogulni, aki használt már grafikus szövegszerkesztőt.

Ha honlap létrehozását tervezed, akkor szinte biztosan olvastál már a WordPress előnyeiről. Ha ezt a CMS-t fogod használni, akkor érdemes már a tárhelyválasztást is e szerint meggondolni.

Az AB Plusz kínál ugyanis konkrétan WordPress tárhelyet. A következőkben arról lesz szó, mit érdemes tudni erről, és mit tartalmaz egy ilyen csomag!

 

Egy WordPress tárhelycsomag tartalma

Nem minden szolgáltató kínál kifejezetten WordPress tárhelycsomagot. Az AB Plusznál azonban négy WordPress SSD tárhely csomagot is találsz. Az alap, a medium, a maxi és a giga közül azt érdemes választanod, amelyik számodra a leginkább megfelelő.

Mindegyik csomaghoz adnak legalább 2 gigabájtnyi SSD tárhelyet, sőt, az alapot leszámítva a többihez még a .hu-s domain is ingyen jár. Persze ha nagyobb csomagot választasz, akkor lehet 5, 10 vagy akár 20 gigabájtos tárhelyed is. Ha nem szereted a kötöttségeket, ennek biztosan örülni fogsz: korlátlan addon domaint adhatsz a tárhelyhez. Mindez azt jelenti, hogy amennyiben több domained is van, akkor megoszthatod közöttük a WordPress tárhelyedet.

Nincs megkötés a MYSQL és az e-mail-címek számának kapcsán sem. Tárhelyedet WordPress-re optimalizáltan kapod, az adminfelületet pedig könnyedén tudod majd kezelni a Cpanel tárhelykezelővel. A gyorsaságról az SSD RAID-10 ultra rendszer gondoskodik.

Milliónyi weboldal van a neten, amely WordPress alapokra épült

Fotó: abplusz.hu

 

Amit még tudni érdemes a csomagokról

Ha szeretnéd megrendelni valamelyik csomagot, akkor azt néhány kattintás után meg is teheted, ez pár perc alatt végrehajtható. Fontos tudni, hogy éves csomagok vannak, így az előfizetési díjat is évente, egy összegben kell kifizetni.

Arányaiban nézve a giga csomag éri meg a legjobban, de természetesen nem muszáj azt választanod. Ha kisebb forgalommal számolsz, akkor nyugodtan rendeld a kisebbet, ha később úgy látod, hogy kinőtted, akkor majd megveheted a nagyobbat.

A rendelés során meg kell adnod a domainneved és a számlázási adataidat. Miután kézhez kapod a számlát, igyekezz a lehető leghamarabb kiegyenlíteni. Ha ezzel megvagy, már kezdheted is feltölteni a weboldalad a szerverre! A folyamat lezárásaként hozd létre a weblaphoz tartozó e-mail-fiókodat, s küldj egy e-mailt arról az AB Plusz csapatának, ha végeztél a beállításokkal.

Amennyiben kétséged van afelől, hogy biztosan jól választasz-e, a pénzvisszafizetési garancia biztosítékot nyújt számodra, hogy nem veszíthetsz. Ennek keretein belül, ha úgy döntesz, nem vagy elégedett a szolgáltatással, vagy nem azt kaptad, amire számítottál, bármikor lemondhatod a csomagot, annak ellenére, hogy egy teljes évre előfizettél. Nem kell megindokolnod a döntésedet, 30 napon belül visszafizetik a befizetett csomag díját.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.