Mustra a rozsdamentes acél kulacsok piacán

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. október 18. 12:39

A kulacsok, termoszok kiválasztása manapság már nem egy könnyű téma. Nem elég ugyanis, ha csak szép vagy strapabíró az adott termék, de a környezetvédelem is egy fontos szempont.

Sokan azt gondolják, hogy lehetetlen olyan terméket beszerezni, amely minden igényünknek eleget tesz. Nos, az igazság az, hogy ez nem így van.

A következő pár sorban most ezt is bizonyítjuk neked, hiszen elhoztunk pár kulacsot, amelyek, meglátod, neked sem fognak csalódást okozni.

 

Rozsdamentes acél kulacsok

Kulacsokat mindenki szívesen vásárol, hiszen számos területen megállják a helyüket. Hasznosak lehetnek egy munkanap során is, de természetesen a sportolás közben is jól jönnek. Mindenki olyan terméket akar választani, amelyből nem löttyen ki az ital, ez nem is kérdés.

A kulacsokat te magad is összeválogathatod, választhatsz eltérő színű és méretű darabokat is

Fotó: designmarket.hu

A 24Bottles minőségi kulacsai között szerencsére nem egy hasznos termékkel találkozhatsz. Többféle méretben, de általában 0,5 l-es változatban kapható a BPA-mentes fém kulacs. Ha egy ilyen csinos kis darabot vásárolsz, akkor nem kevés időt és pénzt spórolhatsz meg, ráadásul rengeteg CO2 kibocsátástól óvhatod meg a Földet.

 

Mitől egyedi?

Biztos lehetsz benne, hogy hosszú távon a rendelkezésedre áll majd a kulacs, amely élelmiszeripari minőségű rozsdamentes acélból készül. Mindenféle káros anyagtól mentes, s tökéletesen tárolja a savas és enyhén savas italokat is. Nem kell attól tartanunk, hogy időközben az ízanyag is kioldódik benne, mivel erre nem kerülhet sor. Ultrakönnyű szimpla oldalfallal, széles nyakkal van ellátva, biztonságos csavarókupakkal rendelkezik. Mindennek tetejében még a repülőtéri biztonságot sem veszélyezteti.

Tudtad, hogy egy ilyen kulacs utántöltésével 80 g CO2-vel kevesebbet juttatsz a légkörbe? Látod? Nem is olyan nehéz környezetbarát vásárlónak lenni!

Amennyiben szívesen beszereznél te is egy ehhez hasonló, mindennapi kelléket, akkor keresd fel bátran a Designmarket rozsdamentes acél kulacsait, amelyek között te is megtalálod az igazit!

 

Szettek, ajándékok

Ha neked is van egy világjáró ismerősöd, akkor már biztosan sokszor feltetted magadban a kérdést, hogy mégis milyen ajándék lenne tökéletes a számára. Számtalan lehetőséged van, de egy jól eltalált utazóbögre vagy kulacs szettel nem okozhatsz majd csalódást!

A kulacsokat te magad is összeválogathatod, választhatsz eltérő színű és méretű darabokat is. Az egyszínű termékektől kezdve a mintás kulacsokig, férfi és női stílusban mindenféle hasznos tárgyat megtalálsz, amire ehhez szükséged lehet.

Aztán vannak komplett szettek. A Frank Green Ceramic Cup például piacra dobta a My Eco ajándékdobozt, amelyben ott lapul egy 295 ml-es, rozsdamentes acél, kerámiabevonatos, hőtartó kávés utazóbögre, amely még nyomógombos kupakkal is rendelkezik. Illetve egy 1000 ml-es Ceramic Bottle. Ez utóbbi szintén rozsdamentes acélból készült, kerámiabevonattal, termosz szívószáltartóval és sportkupakkal.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.