Retrogamer vagy? Akkor ezeket a pólókat imádni fogod!

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. június 20. 16:37

Mindannyian kötődünk a gyermekkorunkat meghatározó zenékhez, filmekhez és persze játékokhoz. Ezek elég erős érzelmi kötődést tudnak kiváltani belőlünk és nem kizárt, hogy napjainkban is felülünk a nosztalgiavonatra.

Én például imádom a ‘90-es évek zenéit bömböltetni, aztán a szomszédok meg úgy néznek rám, mintha egy másik bolygóról jöttem volna.

Egy retrogamer valószínűleg hasonlóképpen érez, amikor a “modern gamerek” társaságában van. Nos, szerencsére van, ahol megbecsülik ezt az életérzést, és különleges pólókon örökítik meg azt!

 

Irány az időkapszula!

Kezdjük azzal, hogy szeretjük hangsúlyozni miben vagyunk jók, mit szeretünk, és miben leljük örömünket. A PólóVerzum nyomtatott pólói között nincs olyan ember, aki ne találná meg, amit keres, amihez van valamiféle kötődése. Igen, most ennyire menő lehetsz, és még annál is menőbb!

Néhány videojáték igazi időkapszulaként funkcionál, amely egy másik időbe repít minket. Ez pszichológiailag egy állandó biztonságérzetet nyújt számunkra, hiszen visszatérhetünk valamihez, ami nem változik. Nem véletlenül próbálunk néhányan önfeledten elmerülni a gyermekkori játékélményben, ugyanakkor az emlékek, társas élmények erősítésében is segíthetnek a retro játékok.

Sok esetben a digitális pólónyomtatás segítségével viszik fel a mintákat az anyagra

Fotó: poloverzum.hu

 

A nosztalgia szerepe a jelenben

A nosztalgia legfőbb funkciója igazából a régi és a jelenkori énünk közötti átmenet megteremtése, illetve az ezek között fellelhető különbségek egymáshoz történő közelítése.

Akadnak olyanok, akik ezt a fajta nosztalgiát az életük több területére is kivetítik, például az öltözködésükre. Ha retrogamer vagy, de még nem találtad meg a hozzád illő ruhadarabokat, akkor ne keresd tovább, megérkeztek a legújabb retrogamer nyomtatott pólók!

Férfi és női darabok egyaránt beszerezhetők, s azt hiszem, te is rögtön felkapod a fejed a MálaDémon, a Shakeltbaby, a CowaBunga, az Uccsónindzsa, a CsáCsing, A FinishHim vagy a GodMode kifejezések hallatán. Bizony a nyomtatott ruhaneműkön feliratok és színes, retro hatású képek egyaránt láthatók, így te is megmutathatod személyiséged a nagyvilágnak.

 

Megéri nyomtatott pólókat venni?

A nyomtatott pólókkal kapcsolatban még mindig él az a tévhit, hogy a minőségük kifogásolható, viszont ez napjainkban egyáltalán nem így van. Amennyiben továbbra is vannak kételyeid, szeretnénk segíteni neked abban, hogy mindig minőségi nyomtatott pólót szerezz be.

A különösen tartós pólók 100% pamutból készülnek, és sok esetben a digitális pólónyomtatás segítségével viszik fel a mintákat az anyagra. Ezek hosszantartó hatást eredményeznek, és nem kell attól tartanunk, hogy egyetlen mosás után el is válik a dizájn az anyagtól. A jobb helyeken nemcsak a terméket választhatod ki, de dönthetsz annak színéről is.

A nyomtatott pólók tehát kitűnnek a tömegből, és akár olyasmit is megmutathatsz a többi embernek, amit talán már régen elfeledtek, például egy menő retro játékot!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.