Strapabíró gyerek utcai cipők a New Balance-tól

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. február 06. 11:07

Amikor beköszönt a tavasz, bizony jól tudjuk, hogy nem árt a cipőtárat sem felfrissíteni, különösen, ha a gyerekekről van szó. Nekik nem elég szép cipőket beszerezni, hiszen a kis örökmozgók számára strapabíró termékek vétele ajánlott, ellenkező esetben bizony vásárolhatnánk havonta.

 

A következő cikkben ezért a New Balance minőségi gyerekcipőiről olvashatsz bővebben.

 

Lányos cipők

Legyen szó egy rózsaszínbe öltözött kis hercegnőről, egy színesen mosolygó kis szivárványról vagy a fiúsabb színeket kedvelő kis amazonról, minden kislány személyisége képes magával ragadni minket. Ma már szerencsére a cipőpiac termékei is ehhez igazodnak, így bármilyen stílusú leányzó megtalálja a hozzá illő kis cipőket.

A New Balance darabjai között rózsaszín, ciklámen, piros, lila és kék cipők egyaránt megtalálhatóak, így a szülőknek is van miből válogatni.

Bármilyen stílusú leányzó megtalálja a hozzá illő kis cipőket

Fotó: lifestyleshop.hu

 

Fiús darabok

A kisfiúk számára már inkább a sötétebb árnyalatok ideálisak vagy másképpen fogalmazva a fiús színek. A zöld, kék, barna, szürke és fekete színárnyalatok és ezek keveréke minden kisfiúhoz illenek.

Legtöbb esetben már a kisfiúk is tudják, mit akarnak, így a szülők bátran kikérhetik a véleményüket a választási folyamat során.

A New Balance minőségi utcai cipői között tehát különböző színű, stílusú kisfiús darabok is megtalálhatóak, hogy a kis hős vitézek is jól érezhessék magukat.

A LifeStyleShop aranyos gyerekcipői között egyébként nemcsak a kis félcipőket, de egyéb típusú gyerek lábbeliket is megtalálsz, így akár egyszerre is beszerezheted az éves “cipőadagot”!

 

Mit kell tudni a New Balance márkáról?

Ha még korábban nem volt szerencséd New Balance márkájú cipőt beszerezni, akkor nem árt egy kicsit közelebbről is megismerned a céget.

A New Balance már több mint 100 éve gyártja a minőségben jobbnál jobb darabokat, mivel a cég maga 1906-ban jött létre. A ‘30-as években futócipő kollekciójával berobbant márka alapprofilja tehát a sportos vonal volt, de ez mára egyedi utcai darabokkal is kiegészült.

A szülők tisztában vannak azzal, hogy a hiperaktív lurkók számára rendkívül fontos a jó minőségű lábbeli beszerzése, hiszen csak így garantált, hogy azok kibírnak legalább 1-2, jobb esetben 3-4 szezont.

Szerencsére a New Balance az egész családra gondolt. A gyártás világszerte zajlik, amerikai, angliai és távol-keleti gyárakban egyaránt. Kizárólag a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek a lábbelik, és azokat szigorú minőségellenőrzés alá is vetik. Így kijelenthető, hogy a termékek a legszigorúbb minőségi követelményeknek is megfelelnek.

Ne hagyd ki a mókából a gyerekeket sem! Most kényelmesen otthon a gép vagy mobil előtt ülve, közösen kiválaszthatjátok a leginkább megfelelő cipőcskéket!

(X)