Testi-lelki feltöltődés, amit egy kastélyhotel adhat

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. október 23. 11:35

Ha valami igazán különleges helyszínre vágyunk kikapcsolódásunkhoz, közel a természethez, és sokszínű programokat kínáló szállást keresünk, akkor szinte biztosan jól döntünk, ha egy kastélyszállodát választunk.

A természet lágy ölelésében

Az utóbbi időkben rendkívül felértékelődött a természetben, természet közelségében töltött idő és a szeretteinkkel közös programok, élmények sora. Jólesik kilépni a hétköznapi mókuskerékből akár csak néhány napra, és testileg-lelkileg feltöltődni változatos környezetben.

Előszeretettel választunk olyan szálláshelyet ilyenkor, ahol a család apraja-nagyja megtalálja a neki megfelelő programot, mind a beltéri, mind a kültéri adottságok segítik a pihenést, és a természet, valamint a kulturális látnivalók gazdagsága is hozzájárul, hogy megújult energiákkal térjünk haza.

A Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda mindezen adottságokkal idilli környezetben várja a vendégeket, népszerű a családok és a romantikára vágyó párok körében is. Érdemes felfedezni a Tolna megyei gyöngyszemet!

Az eredeti kastély Fried Imre helyi bőrgyáros ajándéka volt feleségének házassági évfordulójuk alkalmából

Fotó: friedhotel.hu

 

Ahol minden álom valósággá válik

Simontornyán, a hatalmas szőlőbirtokok dimbes-dombos ölelésében és az erdők közelségében található a kastélyhotel simontornya, amely egy valódi történelmi épület, a szerelmes szív és a romantikus érzelmek kifejezése, ugyanis Fried Imre helyi bőrgyáros ajándéka volt az eredeti kastély feleségének házassági évfordulójuk alkalmából.

A mesés francia kastélyparkkal rendelkező Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda több hektáros birtokon a pihentető napok mellett talán pont a történetének is köszönhetően kitűnő rendezvény- és esküvőhelyszín is. A nagy napra készülő párok számára itt minden álom valósággá válik, hercegnek és hercegnőnek érezhetik magukat az elegáns hangulatban.

A családi együttlét során - nagy valószínűség szerint - sok hölgy és kislány álma is valósággá válik, hiszen melyikük ne álmodna gyerekként arról, milyen lehet egy kastélyban élni. A nyugodt és békés környezet, a múlt szele biztosan előhozza ezt a vágyat, a kisebbek pedig most könnyen át is élhetik nem csak a játékban.

 

Kitűnő gasztronómia, wellness – mi kellhet még?

A testi-lelki harmónia eléréséről a természetben tett kellemes séták és izgalmas túrák mellett a wellness és fitness szolgáltatások szintén gondoskodnak, és egy élményekkel teli nap megkoronázásaként itt könnyen kipihenheti magát a család minden tagja.

A gasztronómiai élvezetekről sem szabad megfeledkezni, illetve a Fried Kastélyszálló és Kastélyszálloda esetében a minőségi borok kóstolása elengedhetetlen. Egy romantikus vacsora alkalmával, de a saját borospincében is lehetőség nyílik a kastélyborok kóstolására.

A legkisebbekre gondolva egy játszótér kialakítása nagy előny, amit egyéb foglalkoztató programokkal kiegészíthetünk, mindemellett pedig kerékpárra pattanva könnyen felfedezhetjük velük a környék szépségeit.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.