Tippek műkörmös szakembereknek a sikeres munkához

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. augusztus 02. 09:48

A műkörmök világa igencsak csábító a hölgyek számára, aminek elsődleges oka az, hogy a műköröm elképesztően nőies megjelenést biztosít, segít kifejezni az egyéniségünket és a hangulatunkat, valamint megerősíti azt az összképet, hogy odafigyelünk önmagunkra.
Nem véletlen, hogy sokakat csábít az a lehetőség, hogy munka szintjén is ebben a világban találják meg a saját útjukat.

 

Nem mindegy, hogy honnan indulunk!

A StudioFlash műkörmös tanfolyam egy ideális alapot biztosít, ha ebben az irányban szeretnénk továbbképezni magunkat. Természetesen ahhoz, hogy valódi sikereket könyvelhessünk el ezen a területen, önmagában nem elegendő a jó iskola.

Nélkülözhetetlen a sikerhez a remek kézügyesség, a szárnyaló fantázia, a gondos odafigyelés, ahogy arra is számítanunk kell, hogy egy bizonyos mértékű anyagi beruházásra is szükségünk lesz az induláshoz. Amennyiben mindez rendelkezésre áll, az már egy nagyszerű kiindulásnak bizonyul.

A műkörmökhöz gondos odafigyelés kell

Fotó: studioflash.hu

 

Nem elég azonban jónak lennünk, valahogy el is kell érnünk a vendégeinket, így ki kell alakítanunk egy marketingstratégiát, amely hatékonyan működik, és amely révén eljuthatnak hozzánk az ügyfeleink, mindannyiunk legfőbb megelégedésére. Másik feladatként azt is helyesen kell meghatároznunk, hogy milyen szolgáltatásért milyen árat kérünk. Nem csupán az a kérdés, hogy milyen műkörömért vagy díszítésért milyen a díjszabás, hanem például az is, hogy a műköröm leszedéséért kérhetünk-e fizetséget.

 

A szakértő munka megérdemli a fizetséget

Amikor egy olyan feladatot kapunk, hogy távolítsuk el a műkörmöket, éppúgy rászánjuk az időnket és a tudásunkat a feladatra, mint ahogy azt építés közben tesszük. A precizitás, az odafigyelés, a gyengéd eltávolítás mind-mind olyan jellemzők, amelyek miatt nyugodtan meghatározhatjuk ennek a szolgáltatásnak is a maga árát.

 

Hozzátartozik a szolgáltatáshoz a manikűr is?

Ezt is meghatározhatjuk mi magunk, egyedileg. A műköröm eltávolítását alapvetően nem feltétlenül szükséges manikűrrel befejezni, de jó ötlet egy kis védőréteggel, például fényzselével szebbé varázsolni a körmök megjelenését.

Ha manikűrt is végzünk, akkor még szebb lehet az eredmény. Az ár kialakításakor akár úgy is dönthetünk, hogy eleve egyik vagy másik módszerrel zárjuk a folyamatot, ezért az ezek során felhasznált alapanyagokat és a plusz időt is belekalkuláljuk az árba. Ha ezt nem szeretnénk, akár egyeztethetünk is a vendégekkel a finisht illetően.

 

Mi a teendő, ha a levételt rögtön új építés követi?

Előfordulhat, hogy a műkörmök leszedését követően egy másik formával vagy új körmök építésével folytatjuk. Egyéni döntésként meg kell fontolni, hogy ezt ilyenkor elengedjük, vagy itt is megkérjük a fáradozásaink árát.

Láthatjuk, hogy számtalan kérdés merülhet fel a műkörmös munkája kapcsán, ahogy azt is, hogy az ezekre adható válaszok többfélék is lehetnek. Az azonban mindenképpen fontos, hogy mérlegeljük ezeket, mielőtt belevágunk a vállalkozásba.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.