Új munkalehetőségek gyártás és termelés területén Győrben és környékén

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2023. április 27. 14:33

A gyártáshoz és termeléshez kapcsolódó munkák általában gyárakban, üzemekben történnek. Mindenféle végzettséggel el lehet helyezkedni, de a magasabb pozíciókban megkövetelik a mérnöki diplomát.

Győr környéki gyárakban is vannak nyitott helyek, ahová várják az új kollégákat.

 

Minőségellenőr

A Gyorallas.hu virtuális munkaerőpiaci felület hasznos kiindulópont lehet a kereséshez. Itt több minőségellenőri álláshirdetés is megtalálható.

Autógyártással foglalkozó győri vállalkozás keresi új munkatársát, aki ellenőrizné az autóipari termékek minőségét, illetve részt is venne a gyártásban. Mivel színek szerint kell a kábeleket összekötni, rendezni, ezért az éleslátás kiemelten fontos ennél a munkánál.

A munkavégzés három műszakban zajlik. Ingyenes buszjáratot biztosít a cég a munkába járásra, valamint versenyképes fizetést nyújt a dolgozóknak, kiegészítve a cafetériával.

 

Operátor

Győrben többféle autóipari vállalkozás van. Az egyik ezek közül például híres nemzetközi autóipari beszállító. A cég Győr melletti településen készít textilipari termékeket csövek, kábelek, tömlők kopás, vibráció, hő, elektromágnesség és zaj elleni védelemre. A különböző termékek eltérő alapanyagok felhasználásával, szövési, kötési és fonási eljárásokon mennek keresztül, majd kerülnek darabolásra és tekercsben kiszállításra.

Ebbe a folyamatosan bővülő gyárba keresik operátor munkakörbe a kollégákat három műszakos munkarendben.

Havi, féléves bónuszokkal, ingyenes buszjárattal, egyéni bejárás esetén útiköltség-térítéssel teszik vonzóvá a munkavégzést.

 

Karbantartó, szervizes

Apple termékek szervizelésével foglalkozó cég keresi tapasztalattal rendelkező, önálló, de csapatban is dolgozni tudó új szervizes munkatársát heti negyven órás munkavégzéssel.

Karbantartó és szervizes pozíciókra is keresnek munkaerőt

Fotó: gyorsallas.hu

 

A fő feladat iPhone-ok és iPadek javítása, szervizelése, de androidos készülékek javítására is fel kell készülni (pl. Samsung, Huawei, Xiaomi).

Elvárás, hogy legyen néhány éves szakmai tapasztalat az okostelefonok szervizelését illetően, és mivel sok a külföldi ügyfél, társalgási szintű idegennyelv-ismeret (angol vagy német) elengedhetetlen. A kellemes munkahelyi környezetben végzett munkáért versenyképes fizetés jár.

Egy másik hirdetésben is szervizes kollégát keresnek, de itt nem mobileszközöket kell szervizelni, hanem fröccsöntő gépeket. A pontos feladat a fröccsöntő gépek átszerelése, illetve szakszerű beállítása, beleértve a termék eltávolító szervorobotok szakszerű beállítását is. Emellett a rendelésekhez előírt alapanyagok és színezők bekeverése, előírás szerinti beszárítása és felhasználása is a szervizes kolléga feladata lesz.

Győrben és környékén több ipari létesítmény is üzemel, ezek a munkakörök voltak a legtipikusabb példái annak, hogy milyen pozíciókban lehet elhelyezkedni. További információt az álláskereső oldalon, a GyőrÁllás.hu-n kaphatunk

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.