WC választása előtt állsz?

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2022. május 14. 18:24

Nem, most nem arról van szó, hogy a nyilvános WC-n melyik fülkébe menj, bár sokszor az sem egyszerű döntés.

Most sokkal inkább arról beszélünk, hogy amikor építkezünk vagy felújítunk, akkor általában jobban odafigyelünk a nagyobb dolgokra, aztán a végén, amikor már az “apróbb” dolgok kerülnek kiválasztásra, sokszor elfogy a lendület, pedig igazán az apróságok adják a helyiségek sava-borsát.

Arról nem is beszélve, hogy akad köztük jó pár olyan használati tárgy is, amelyet naponta többször is igénybe veszünk, mint például a WC-t, ezért érdemes olyat választani belőle, ami minden szempontból megfelel az igényeinknek.

De hogy milyen is a tökéletes WC? Ugye erre te is nehezen felelsz? Semmi vész. Segítünk!

 

Mire figyelj a WC kiválasztásakor?

A SaniterLine óva int WC választásakor attól, hogy felülj a trendeknek, és a saját igényedet elnyomva azt válaszd, ami most épp nagyon menő. Klasszikus esete ennek a szögletes WC, amely nagyon extravagánsan hat, de iszonyat kényelmetlen.

WC vásárlásakor érdemes körüljárni a lehetőségeket

Fotó: szaniteronline.hu

Érdemes szakember bevonásával körüljárni a lehetőségeket, ugyanis:

  • A WC maga lehet álló vagy fali.
  • A hozzá kapcsolódó tartály lehet falon belül, lehet klasszikus megoldással csővel összekötve, de a monoblokk WC-k is nagy népszerűségnek örvendenek.
  • Fontos odafigyelni, hogy alsó vagy hátsó kifolyású-e a WC-nk, mert ahhoz illően kell mindent kiválasztani.

 

Ugye, nem is olyan egyszerű feladat ez? A jó hír, hogy bármelyik verzió mellett is teszed le a voksod, biztosan meg fogod találni a színben, árnyalatban számodra tetszetős darabot.

Gondolj csak bele, mennyivel jobb lesz úgy elmenni WC-re, hogy minden a te kényelmedet és a minél tovább fenntartható tisztaságot szolgálja!

 

Fontos az öblítés is!

Persze nemcsak a külcsínre kell adni, hanem a belbecs éppen ugyanannyira fontos, sőt! A WC esetén az öblítési mód az, ami belső tulajdonságnak számít, és eszerint két típusra oszthatóak a WC-k.

A mélyöblítésű WC esetében a végtermék egyenesen a vízbe érkezik, így a WC könnyebben tisztán tartható, és a szagokkal is hatékonyabban veheted fel a küzdelmet. Egyetlen hátránya a kellemetlen érzetet adó visszafröccsenés.

A laposöblítésű WC olyan emberek esetében lehet hasznos, akik rendszeresen kivizsgálásra szorulnak, és ehhez produktumot kell nyújtani. Itt viszont a szagmentességtől elbúcsúzhatsz, sőt takarítani sem lesz egyszerűbb.

Tudod már, hogy milyen WC-t állítasz össze a SaniterLine webshopjából?

 

Szánd rá az időt, megéri!

Óva intünk attól, hogy félvállról vedd a kérdést, ugyanis ez lesz az a szaniter, amit a lehető legtöbbet fogsz használni. Ami most szőrszálhasogatásnak tűnik, azért később egészen biztosan nagyon hálás leszel, hiszen egyáltalán nem mindegy, hogy a napi sok alkalom mennyire kényelmesen telik a WC-n, illetve hogy mennyit kell takarítani és küzdeni azért, hogy rend és tisztaság uralkodjon a WC-ben és a környékén!

Ne feledd, az otthonod van érted, és nem fordítva! Válassz hát WC-t ennek a megközelítésnek a mentén!

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.