Zsúrkocsi, italtartó a kifinomult partikellék

Szerző: FIZETETT TARTALOM

Forrás: turizmus.com

 2021. május 19. 12:47

Nyisd meg a lakásodat szeretteid, barátaid előtt, és invitáld meg őket egy partira, házibulira. Ehhez lesz szükség egy olyan zsúrkocsira, ami a vendégeket körbejárja, és minden italt és azok tartozékait elhelyezhetsz rajta.

Egy teljes mojito felszerelés vagy egy ízletes konyak jéggel és/vagy kávészemekkel milyen hangulatos eleme lehet a partiknak... És ha ezt mind egy helyen tudod tárolni, és az összes vendéget meg tudod kínálni, miközben körbejárod a lakást, az remekül emeli a hangulatot.

 

A csöndes esti kikapcsolódás kelléke a zsúrkocsi, italtartó

Ha ma este nem rendeznél partit, nincsenek vendégeid. Esetleg már csend uralja a lakást, és a naplementét egy finom pohár itallal szeretnéd megtisztelni? Akkor telepedj le a karosszékedbe, a kedvenc zenéd mellett bontsd ki az italtartóra helyezett üveget, és illatold meg az abban rejlő nedűt. Öntsd nyakon vele a poharadban didergő jégkockákat, és ízleld meg a naplemente utolsó sugarain csillanó minőségi italt.

Az italtartó nem véletlenül került bele a történetbe. A jégkocka a jégvödörben, az ital a kristályüvegben, a pohár az italtartó polcocskáján és akár a koktélcseresznye is mind ott nyugszanak a zsúrkocsin. Hangulatos érzés egy ilyen kiegészítő berendezési tárgyat otthon tartani? Akkor keress az ízlésednek megfelelőt, és éld át te is, milyen a tökéletes esti parti vagy az egyedüllét meghittsége.

homelux

Egy elegáns zsúrkocsi vagy egy modern, dizájnos italtartó asztal a legjobb választás, ha szeretnéd az otthonodat “partiképessé” tenni.

Fotó: www.homelux.hu

Ha egy partit szeretnél rendezni, akkor egy modernebb zsúrkocsi jobban megfelelhet, vagy akár egy bárasztalt is beszerezhetsz. Ha több vendégre számítasz vagy sűrűn szervezel eseményeket otthonodban, vagy akár irodádban, akkor a bárasztal ideális lehet számodra. Te lehetsz a házigazda és a bartender egy személyben… csak óvatosan az üvegek zsonglőrözésével!

 

Zsúrkocsi, italtartó irodában és otthon

Különböző társasági összejövetelek vagy akár üzleti tárgyalások, brunchok ideális kelléke lehet egy zsúrkocsi vagy italtartó. Kápráztasd el az ügyfeleidet, partnereidet egy ilyen berendezési tárggyal. Ne engedd, hogy megszomjazzanak, hiszen akkor nem az üzletre összpontosítanak majd. Kínáld meg őket és köss üzletet. Ki gondolta volna, hogy egy zsúrkocsi vagy italtartó akár üzleti hasznot is hozhat neked?

Visszatérve a zsúrkocsikra, a dizájnt tekintve sokféle kivitelben kaphatók. Egyszerű, szofisztikált, kicsi, nagy, szögletes, kerek, üveg, fa, vas, acél, esetleg műanyag is megtalálható a piacon. A kerekek minőségét és méretét is vedd figyelembe, mielőtt vásárolsz, ha padlószőnyeged van, akkor válassz nagyobb kerekűt, ha csúszik a padló, akkor gumírozottat keress.

Figyelj arra, hogy a már meglévő bútorokhoz illeszkedjen a zsúrkocsi vagy italtartó. Üvegből és fából készült asztalok mellett a fémből, kőből készült darabokat is megtekintheted.

(X) Ennek a cikknek az előállításában a Turizmus.com szerkesztősége nem vett részt.