195 országban lesz látható a Tour de Hongrie

Forrás: turizmus.com

 2018. augusztus 05. 16:22

Az idei Magyar Kerékpáros Körverseny eseményeit hat kontinens 195 országában láthatják a sportot kedvelő tévénézők.
Mindez a Tour de Hongrie-t szervező Vuelta Sportiroda, illetve a Tour de France, a Dakar Rally és számos nagy nemzetközi esemény mögött álló Amaury Sport Organization (A.S.O.) segítségének köszönhető.

A labdarúgó világbajnokság után a világ második legnézettebb televíziós eseményét, a Tour de France-t 2,6 milliárd tévénéző követte, a világszerte rendkívül népszerű sportág kedvelői augusztus 14-től Magyarországra figyelnek majd.

Hat kontinensen követhetik a Magyar Kerékpáros Körverseny eseményeit

Fotó: turizmus.com

„Felvettük a kapcsolatot olyan nemzetközi cégekkel, amelyeknek gyakorlatuk van országúti kerékpárversenyek magas színvonalú filmezésében. Az elmúlt egy év intenzív előkészítő munkával telt a médiacsapat számára, a Magyar Televízió és a spanyol International Sports Broadcasting munkatársai több közös egyeztetésen, pályabejáráson vannak túl. Az adás nemzetközi koprodukcióban készül, magyar, spanyol, holland, francia és szlovén szakemberek segítségével, összesen csaknem száz fős televíziós stáb dolgozik majd a versenyen” – mondta Eisenkrammer Károly, a Tour de Hongrie főszervezője.