20 éve egy 18 éves szálloda élén

Forrás: turizmus.com

 2014. november 20. 17:47

Bár a Kolping első vendégei csak 18 éve érkeztek meg, Baldauf Csaba szállodaigazgatót már 20 éves munkaviszonya alkalmából köszöntötték minap.

Ez úgy lehetséges, hogy Baldauf Csaba már az építkezések alatt munkába állt, 1994. szeptember 13. óta dolgozik a Kolping Hotelben szállodaigazgatóként. Ő így emlékszik vissza a nyitásra: „Az első vendégeket még gumicsizmában üdvözölhettem, hisz a próbaüzem már félig kész állapotban elindult."

Akkor még sokan kétkedve fogadták az elképzelést, hogy olyan családi pihenőhelyet hoznak létre, ahol minden generáció jól érzi magát. Az idő és az eredmények őket igazolják. Azóta nemcsak belföldön, de határainkon túl is ismertté tették Alsópáhok nevét, és a szálloda a minőségi családbarát vendéglátás mércéjévé vált az elmúlt 18 év alatt.

 

A szálloda november 19–21-én a 45. felügyelőbizottsági és tulajdonosi ülésének keretében ünnepelte meg az elmúlt 20 év vezetői és a 18 év szállodai sikereket, többek között Baldauf Csaba idén kapott Magyar Érdemrend Lovagkereszt kitüntetését is. (x)