2021-ben először Budapesten az m&i Private nemzetközi MICE fórum

Forrás: turizmus.com

 2020. november 05. 14:50

Jövőre egy újabb, neves nemzetközi MICE fórum helyszíne lesz Budapest az MCE Central & Eastern Europe 2021 esemény mellett.

A Budapest Convention Bureau eredményes munkájának köszönthetően a Worldwide Events története során először választotta a fővárosunkat az egyik, fontos fórumának a helyszínéül.

A globális szervezet számos rangos, a hazai szolgáltatók által is kedvelt m&i rendezvényértékesítési eseménysorozata évente több alkalommal, mindig más helyszínen kerül megrendezésre.

A 2021. augusztus 31. és szeptember 3. közötti m&i Private Europe esemény jelentős mérföldkő a hazai meetings industry ágazat számára, hiszen korábban a szervezet semmilyen más eseményét nem láthattuk vendégül hazánkban.

A butik jellegű szakmai rendezvényre olyan szolgáltatókat és potenciális ügyfeleket (buyert) várnak, akik egyedi termékeket, szolgáltatásokat kínálnak és keresnek a MICE iparágon belül.

A szervezők az esemény résztvevőinek a létszámát 250 főben limitálták, ami 125 szolgáltatóból, 15 szervező munkatársból és 110 szakmai vásárlóból áll. A meghívottak főleg a brit, az ír, a francia és a német küldőpiacokról érkeznek majd.

A négynapos rendezvény vendégül látása már önmagában is kimagasló desztinációs marketingértékkel bír. A BUD CB jóvoltából a résztvevőknek lehetősége lesz különféle programokon hazánk kivételes kínálatát megismerni, illetve további study tour programelemekkel készülnek a legnagyobb potenciállal bíró buyerek számára.

Az esemény ideje alatt a szolgáltatók az előre leszervezett személyes tárgyalásokon túl a kötetlen beszélgetéseken, vacsorákon és további kisérő programokon hatékonyabb módon érhetik el a potenciális ügyfeleiket.

További információ a rendezvénnyel kapcsolatosan az m&I oldalán érhető el.