28.Turizmus Évadnyitó Gála – KÉPEKBEN 2. rész

Forrás: turizmus.com

 2020. február 05. 17:12

Tegnap közreadtuk a vendégek érkezését és a színpadi műsort felidéző fotókat, ma folytatjuk a sort rengeteg új képpel, amelyek a sokak által leginkább várt fogadás és networking pillanatait, valamint a CheckINN-díjátadót örökítették meg.

Kattintson a linkekre, és nézz meg, milyen nagyszabású volt a műsor utáni fogadás, milyen étel- és italkülönlegességeket  tálaltak a házigazdák, keresse meg ismerőseit, kollégáit, barátait a fotókon,  és tekintse meg, hogyan zajlott a CheckINN innovációs verseny díjátadója a Budapest Kongresszusi Központban február 1-jén.

A FOGADÁS, A TALÁLKOZÁSOK ÉS A NETWORKING PILLANATAI >>>

CHECKINN-DÍJÁTADÓ A PÁTRIA TEREM SZÍNPADÁN >>>

 

Korábbi képgalériák

Ha tegnap elmulasztotta a vendégek érkezéséről és a színpadi műsorról készült képgalériáinkat, az alábbi linkekre kattintva pótolhatja.

A VENDÉGEK ÉRKEZÉSE ÉS A REGISZTRÁCIÓ >>>

EZ TÖRTÉNT A PÁTRIA TEREMBEN ÉS A SZÍNPADON >>>

Szakmai és baráti találkozások

Fotó: turizmus.com / Nagy Mihály – Fóti Péter – Grósz Balázs

 

Ezt írtuk a 28. Turizmus Évadnyitó Gáláról

Aki nem találkozott korábbi tudósításunkkal, itt elolvashatja, hogyan zajlott le több mint 1000 meghívott szakmabeli részvételével a 28. Turizmus Évadnyitó Gála a Budapest Kongresszusi Központban.

Az interaktivitás jegyében vendégeinket mobiltelefonos szavazásra hívtuk aktuális turisztikai kérdésekről. Ön hogyan válaszolt volna? A szakmai közönségnek feltett kérdéseket és a válaszokat itt nézheti meg.

Az est egyik kiemelkedő pillanata volt a CheckINN innovációs verseny díjátadója, amiről itt írtunk részlesen.

Idén is, immár hetedik alkalommal, a Turizmus Évadnyitó Gálára jelentettük meg a turizmus legmeghatározóbb szereplőit felvonultató TOP 50-es kiadványunkat, a vendégeket ezúttal is megajándékoztuk egy-egy példánnyal.