30. születésnapját ünnepelte a MaReSz

Szerző: Szebeni Zsolt

Forrás: turizmus.com

 2023. november 23. 11:32

A rendezvényszakma megerősödve került ki a Covid-válság okozta sokkból.

November 21-én, az egy nappal korábban megnyitott Dorothea Hotel rendezvénytermében jubileumi közgyűlést, majd ünnepi fogadást tartott a 30 éves Magyarországi Rendezvényszervezők és -szolgáltatók Szövetsége.

A meghívott vendégek időutazáson vehettek részt, ha végignézték a rendezvény-előtér falára felrajzolt három évtized MaReSz-történéseit.

MaReSz-időutazás

Fotó: MaReSz

Az est folyamán prezentációt tartott Sven Bossu, az International Association of Convention Centres (AIPC) vezérigazgatója, s gratulált a MaReSz 30 évéhez Ganczer Gábornak, aki egyébként, a Hungexpo vezérigazgatójaként a szervezet igazgatóságának tagja. A szakember prezentációját ezen a linken lehet elérni.

Sven Bossu, az AIPC vezérigazgatója

Fotó: MaReSz

Ganczer Gábor MaReSz elnök köszöntőjében elmondta többek között, hogy büszke a rendezvényszervezők és partnereik közösségére, hiszen a Covid-válság után, már 2022-ben sok cég vissza tudta állítani, sőt meg is tudta haladni a 2019. évi rekordforgalmat.

Ganczer Gábor elnöki beszámolója, balra Szűcs Balázs főtitkár

Fotó: MaReSz

Ez mindennél ékesebben bizonyítja, hogy az emberek természetüknél fogva a személyes találkozókra, tárgyalásokra vágynak.

Kiemelte azt is, hogy a szakma képes volt megújulni, ma már néhány hét elegendő ahhoz a szervező munkához, amire 2020 előtt hónapokra volt szükség.

Ganczer Gábor és két korábbi elnök, Köves Tamás (b) és Szalma Béla (j)

Fotó: MaReSz

Ganczer Gábor a színpadra hívta, s köszöntötte a MaReSz jelen lévő volt elnökeit és főtitkárait, majd Szűcs Balázs jelenlegi főtitkárral együtt  kötetlen ünneplésre invitálta a meghívottakat.

Korábbi főtitkárok a színpadon, balról jobbra Vaskó Tünde, Zsigmond Eszter, Bacsi Krisztina, Horváth Ágnes

Fotó: MaReSz