35 év, millió élmény a Budapest Congress Centerben

Szerző: Németh Andrea

Forrás: turizmus.com

 2020. március 04. 15:04

Nagyszabású, rendhagyó partival ünnepelte 35. születésnapját a Budapest Congress Center, ismertebb nevén a Budapest Kongresszusi Központ.

Sokak számára új arcát mutatta március 3-án este a Budapest Congress Center. Már a meghívottak fogadása sem volt hétköznapi: a főbejárat előtti welcome-sátorban történt regisztrációt követően helyes kis golfkocsikkal vitték tovább a vendégeket az első állomásra.

Golfkocsikkal szállították a vendégeket

Fotó: BCC

A welcome fogadást egy eddig soha nem látott területen, a Pátria terem alatti bútorraktárban rendezték meg.

Az alkalmi kiállítás kész a vendégek fogadására

Fotó: BCC

Különleges, csak erre az alkalomra összeállított kiállítás, retro filmrészletek és reklámfilm-vetítések, múltidéző üdvözlő italok és falatkák várták a résztvevőket.

Falatkák várták az érkezőket

Fotó: BCC

A jó hangulatról Lőrincz Ádám zongorista, illetve a Gloria Singers flashmob előadása gondoskodott. Innen élő videóbejelentkezésen keresztül invitálta Rákóczi Ferenc, az est műsorvezetője a mintegy 250 vendéget a Pátria terem színpadán át a teremben tartott gálavacsorára.

Már az elegáns fogadás nyitóakkordja is jól szemléltette a jelenlévő utazási irodás, kongresszus-szervező, corporate és szakmai partnerek számára: a BCC soha nem fogy ki az ötletekből, és sosem „dobozos” megoldásokkal dolgozik. Minden alkalomra új, egyedi koncepció mentén, számos kreatív ötletet beépítve valósítják meg rendezvényeiket. Ehhez nemcsak a kiváló, város szívében való elhelyezkedés adott, hanem az elhivatott szakembergárda is.

Új arcát láthatták a résztvevők a Pátria teremnek

Fotó: turizmus.com

Az est folyamán a Kongresszusi Központ megköszönte a jelenlévőknek a tavalyi évet, és díjakkal jutalmazta a 2019-ben legtöbb vendéget, vendégéjszakát generáló leghűségesebb partnereit.

Ferenczy Anikó értékesítési és marketingigazgató is köszöntötte a megjelenteket

Fotó: BCC

A Kongresszusi Központ díjakkal jutalmazta partnereit

Fotó: BCC

Első alkalommal díjazták azon partnereiket, akik az elmúlt 35 évben folyamatosan rendezvényekkel örvendeztették meg a központot. Ezen partnerek egy saját névre szóló, szimbolikus jelentéssel bíró rézkulcsot vehettek át sok éves töretlen együttműködésük elismeréseként.

Az egyik gasztró állomás

Fotó: BCC

Nem volt híján az est kulináris élményeknek sem: a Pátria teremben elhelyezett körasztalok mögött külön gasztró állomásokra bontva kínálták a francia, olasz, magyar és keleti konyha ízletes fogásait.

A színes és szórakoztató műsor (Freelusion Video Mapping & Dance Company és Moravszki Enikő énekesnő) mellett tartalmas szakmai-baráti beszélgetések is kísérték a rendezvényt.

Az estéről nem hiányozhatott a születésnapi torta sem

Fotó: BCC