700 külföldi szakember vett részt az MTÜ és a Hotelbeds webinarján

Forrás: turizmus.com

 2021. február 13. 14:29

A Hotelbeds-zel kötött együttműködés keretében folyó kampány pedig 60.000 travel trade buyer-t érhet el két hónap alatt.

Több mint 700 amerikai, brit és spanyol turisztikai szakembert mozgatott meg a Magyar Turisztikai Ügynökség és az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Spanyolország egyik legnagyobb forgalmú wholesalere, a Hotelbeds közös webinar-sorozata.

A résztvevők Szégner Zsuzsa, Sarmon Zsuzsanna és Horváth-Ibolya Dalma előadásában megismerkedhettek a turizmust érintő magyarországi aktualitásokkal és a jövőbeli tervekkel, valamint az országban zajló friss fejlesztésekkel, de előadott a rendezvényen az Iberia légitársaság regionális értékesítője is.

A webinarok második felében többen érdeklődtek a fürdők tervezett újranyitásáról, a vasúti közlekedési lehetőségekről és a beutazó csoportok méretének járványhelyzet utáni szabályozásáról. A résztvevők kíváncsiak voltak továbbá arra is, hogy vidéken mennyire beszélnek az emberek angolul/spanyolul, illetve a Budapest környéki látnivalók megközelíthetőségéről is sokan érdeklődtek. Sokan fejezték ki köszönetüket a megosztott információkért és érdekességekért, reményeik szerint a járványhelyzetet követően a munkájuk során is kamatoztathatják majd ezeket, beleépítve a lehetőségeket a kínálatukba.

„4-5 alkalommal jártam már Magyarországon, de rengeteg új információt kaptam” – írta az egyik brit szakember.

A rendezvényen a magyarországi aktualitásokkal és fejlesztésekkel ismerkedhettek meg a résztvevők

Fotó: MTÜ

A Hotelbeds-zel kötött együttműködés keretében a cég brit, amerikai és spanyol szakmai partnerei exkluzív promóciós árakon foglalhatnak le magyarországi szállásokat ügyfeleik számára, hogy minél többen indulhassanak el felfedezni hazánkat, amint azt a járványhelyzet lehetővé teszi.

Az együttműködés keretében Magyarországot népszerűsítő bannerek jelennek meg a bedsonline.com amerikai, brit és spanyol oldalán, amelyek átirányítják az érdeklődőket a Magyarországgal kapcsolatos edukációs tartalmakra. Piaconként egy-egy hírlevél fejlécében, valamint a közösségimédia-felületeken szintén szponzorált tartalmak jelennek meg Magyarországról. A kampány a tervek szerint 60.000 travel trade buyer-t – utazási ügynököket, tour operatorokat, légitársaságokat – ér el két hónap alatt, ezzel is elősegítve a Magyarországra irányuló beutazó turizmus visszaépítését a járványhelyzetet követően.