A BFTK a London City Fairen

Forrás: turizmus.com

 2017. június 12. 18:58

A Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ (BFTK) – mint a Főváros hivatalos turisztikai és fesztiválszervező cége – részt vett a 2017. június 11-13. között zajló London City Fairen, az európai városokat bemutató szakmai workshopon.

Az ETOA (European Tourism Association) – az Európai Turisztikai Szövetség – az ECM (European Cities Marketing) – az európai nagyvárosok marketing szervezete – közreműködésével hetedik alkalommal rendezte meg a turisztikai szakmai találkozót. A workshop igen hatékony elérést kínált az európai utaztató szakma szereplőihez, emellett alkalmat adott arra, hogy az egyes desztinációk turisztikában érdekelt partnerei is tapasztalatot cserélhessenek a kiállítás és találkozó ideje alatt.


Az ECM-tag Budapestet, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ turisztikai divízióvezetője, Pap Mária képviselte (képünkön jobbra), aki több mint 30 tárgyalást folytatott az európai tour operatorokkal. A divízióvezető a BFTK és a Turizmus Kft. közös kiadásában nemrég megjelent hivatalos MICE katalógus a Budapest MICE Guide, a hét nyelven nyomtatott Budapest Guide városkalauz, a City Map információs térkép, és a reprezentatív Budapest's Finest angol nyelvű városmagazin segítségével tájékoztatta a magyar főváros iránt érdeklődőket. Emellett bemutatta a hivatalos városkártyát, a Budapest Card élménycsomag kínálatát, előnyeit – mely az egyéni turisták mellett a csoportos és MICE utazók igényeire is szabható.


(Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ)

Kapcsolódó cikkek

ETC közgyűlés Budapesten

2017. június 12.