A Boscolo Budapest elnöki lakosztályai a nagy presztízsű World Travel Award nyertesei

Forrás: turizmus.com

 2015. szeptember 05. 12:25

A Boscolo Budapest elnöki lakosztályait Magyarország legszebbjének választotta a World Travel Award szakmai zsűrije, amelynek díját szeptember 5-én ünnepélyes keretek között adták át a szervezet képviselői Szardínia szigetén.

A budapesti luxushotel számos elismerésben részesült már az elmúlt években, most az ötcsillagos kategóriában elvárt pompás megjelenés, az elegancia és az egyediség alapján ítéltek a bírák.

 

Az elnöki lakosztályok 5000 eurós ártól kezdődnek, számos hazai és külföldi hírességnek biztosítottak már fényűző otthont az elmúlt években, sok filmben is viszontláthatjuk a nyertes lakosztályok belső designját. Carrarai márvány, egyedi tervezésű muránói csillárok, saját edzőterem és tágas tárgyaló kápráztatja el a lakosztályba belépőket; ezen felül a komornyiknak és a biztonsági szolgálathoz közvetlenül kapcsolódó helyiségek biztosítják a legmagasabb kényelmet.

A Boscolo Budapest a műemlékvédelem alatt álló, nagykörúti New York Palotában található, melynek történelmi jellegéből adódóan minden szobatípusa a legnagyobb alapterülettel rendelkezik a hazai ötcsillagos hotelek között – a klasszikus kétágyas szobától egészen a legfényűzőbb lakosztályokig –, ezért is nagyon kedvelt a szálloda a Budapestre utazók körében. Ezt az adottságát a legmagasabb szolgáltatások egészítik ki, maradandó élményben részesítve vendégeit. (x)