A Budapest Convention Bureau a #PowerOfLiveEvents támogatói között

Forrás: turizmus.com

 2020. augusztus 18. 19:21

A Power of Live Events / Az élmény ereje közösséghez eddig 25 országból 170 szereplő csatlakozott. A social media kampány azzal a céllal indult, hogy a turizmus- és rendezvényszakma tagjai egy világszintű összefogás keretében fenntartsák az igényt az élő rendezvények iránt.

A kezdeményezést nemzetközi szinten is példaértékűnek tartja az újjáalakult Budapest Convention Bureau, ezért a hazai szakmai szervezetek mellett támogató és együttműködő partnerként csatlakozott a kampányhoz.

„Úgy gondoljuk, Budapest meghatározó szereplő lehet a hivatásturisztika nemzetközi piacán. Ehhez fontos a jelen körülmények között hosszútávra tervezni és a piac felé a szakma egységét hangsúlyozni. A #PowerOfLiveEvents kezdeményezés iránymutató lehet, mert azon felül, hogy összefogja az egész rendezvényszakmát, példátlan együttműködést is generál pozitív és előremutató szemléletével" - mondta el Békefi Anna, a Budapest Convention Bureau szakmai igazgatója.

 

„Örömmel csatlakoztunk! A kezdeményezés tökéletesen támogatja Budapest, mint versenyképes MICE desztináció erősítését, amely az iroda egyik kiemelt célja. Az összefogás remek marketing eszköz a desztináció láthatóságának támogatására, amelyre a jelen válságos időszakban az eddiginél is nagyobb szükség van" – emelte ki Gerzanics Nikoletta, a Budapest Convention Bureau marketing igazgatója.

Az iroda együttműködésével immár kibővített tartalommal a kezdeményezés újabb szintet lép, és az eredetileg augusztus 15-ére tervezett eseményt új időpontban rendezik meg. A szervezők hamarosan részletesebb információval szolgálnak majd az egész szakmát érintő élő eseményről.