A hazai MICE ágazat képviselői is részt vettek a Conventa szakmai vásáron

Forrás: turizmus.com

 2021. augusztus 29. 15:45

A Magyar Kongresszusi Iroda (MKI) egyike volt a 77 kiállítónak, akik rész vettek a Conventa kiállításon Ljubljanában, Szlovéniában.

A nagy múltú Conventa szakmai vásárt idén augusztus végén rendezték meg. A nemzetközi rendezvényre szigorú minősítés után 24 országból összesen 146 hosted buyer kapott meghívást – írta az MKI szerkesztőségünknek eljuttatott közleményében.

A Magyar Kongresszusi Iroda részéről a szlovén–magyar vezetői találkozót követően Szemán Gabriella association sales manager és Szabó Anna corporate sales manager folytattak tárgyalásokat a szakmai vásáron. A 30 előzetesen kvalifikált tárgyalóféllel való egyeztetésen felül a desztinációnk iránti nagy érdeklődésre való tekintettel naptáron kívüli megbeszéléseken is képviselték a hazai szolgáltatókat.

A Kongresszusi Iroda megalakításakor kiemelt márkaértékként lefektetett fenntarthatóság irányelvet ezen a vásáron is szem előtt tartva készítette el az iroda kiállítói pultjának kellékeit, valamint a partnerajándékokat, és tudatosan döntöttek a környezetbarát utazási mód, a vonattal való hazatérés mellett is.

mki_conventa

Az MKI munkatársai a 30 előzetesen kvalifikált tárgyalóféllel való egyeztetésen felül naptáron kívüli megbeszéléseken is képviselték a hazai szolgáltatókat

Fotó: Magyar Kongresszusi Iroda

Az MKI munkatársai a vásárt követően a Conventa Week másik programján, a Conventa Crossover szakmai előadássorozatán is részt vettek, hogy a nemzetközi szakértőket hallgatva mélyítsék el és tegyék naprakésszé a meeting industryval kapcsolatos ismereteiket.

A következő hetekben az ígéretes tárgyalások feldolgozása zajlik a minél több hazai szolgáltató felé irányuló üzleti lehetőség kiaknázása érdekében.